Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας τοπική επικαιρότητα

Δήμος Αλεξάνδρειας: απ’ τις λακκούβες που έκλεισαν μέχρι το σύστημα επισημάνσεων

Σε καλό δρόμο βρίσκονται εκεί στο Δήμο Αλεξάνδρειας, αφού έχουν αρχίσει και εκμεταλλεύονται τόσο τον καιρό (που επιτρέπει εργασίες) όσο και τις επισημάνσεις που τους κάνουμε εμείς εδώ από την Περισκόπηση (δείτε ΕΔΩ ή ΕΔΩ ή ΕΔΩ) αλλά και από άλλους ιστότοπους και blogs της περιοχής (άρα βρίσκουν εύκολα τα διάφορα σημεία) και ρίχνουν πίσσες για να κλείσουν λακκούβες και να κάνουν μικροδιορθώσεις (π.χ. στα γήπεδα που βρίσκονται στο Αμφιθέατρο).

Δυο μόνο επισημάνσεις και μια ερώτηση:

Οι δυο επισημάνσεις:

1. οι πολλές φωτογραφίες των αιρετών δε βοηθούν κανέναν – και πολύ περισσότερο τους δημότες! Και ο νοών, νοείτω!!!

2. αυτά που κάνουν, ειδικά στους δρόμους, είναι επί της ουσίας μπαλώματα χωρίς πολλά – πολλά. Πίσσα, εργαζόμενοι και δουλειά. Το όλο σκηνικό όμως δείχνει μια προχειρότητα (που μπορεί και να μην υπάρχει – δεν θέλουμε να αδικούμε κανέναν). Καλό θα είναι να βγαίνει πρόγραμμα – σε συνεργασία και με τους προέδρους των Κοινοτήτων που ξέρουν τα προβληματικά σημεία, το οποίο θα ανακοινώνεται και στους δημότες, ώστε να ξέρουν τι γίνεται, που και πότε.

και η ερώτηση:

τον Φεβρουάριο του 2018 ο Δήμος Αλεξάνδρειας είχε παρουσιάσει μια δωρεάν εφαρμογή που ονομάζονταν Novoville, με την οποία οι δημότες μπορούν να επισημάνουν στο Δήμο διάφορα προβλήματα – δείτε ΕΔΩ σχετικά. Ακόμη υπάρχει ή έχει διακοπεί;; Αν θυμάμαι καλά ήταν ένα πραγματικά ωραίο σύστημα που θα μπορούσε να λύσει πολλά χέρια. Αφήστε που την εποχή της παρουσίασής του έλεγαν πως θα το χρησιμοποιεί και η ΔΕΥΑ αλλά και η ΚΕΔΑ.