Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Δήμος Αλεξάνδρειας

Λακκούβα στο δρόμο (2ο μέρος)

“Λακκούβας το ανάγνωσμα” συνέχεια, και σήμερα.

Και πάλι στην Αλεξάνδρεια, αυτή τη φορά όμως σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. Μπροστά απ’ το Δημαρχείο – στην οδό Εθνικής Αντίστασης.

Στη σημείο πήγαμε το πρωί της Δευτέρας 25 Μαΐου. Για να πούμε την πάσα αλήθεια, πρόκειται για προβληματικό σημείο που είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Που ξεκινά από τα φανάρια της Δωδώνης και φτάνει μέχρι το ΚΤΕΛ.

Όλο το κομμάτι αυτό έχει θέμα, αφού είναι κάτι σαν τρύπιος κουμπαράς: όσες φορές κι αν το φτιάξουν, πάλι βυθίζεται. Και από όσο γνωρίζουμε και είχαμε δει πριν από πολλά χρόνια, στο κομμάτι αυτό το βάθος είναι μεγάλο. Πριν από χρόνια θυμόμαστε όλοι ότι ο δρόμος είχε κλείσει για αρκετό καιρό, αντλίες δούλευαν νυχθημερόν και μετά κάπως μπαλώθηκε το θέμα.

Το τωρινό πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από παρέμβαση που είχε γίνει στις 16/4 (η επόμενη φωτογραφία).

Και πρέπει να λυθεί άμεσα, επειδή ο δρόμος δέχεται μεγάλο φορτίο, υπάρχει ήδη βάθος αλλά σε λίγες ημέρες – αν δεν γίνει κάτι άμεσα – θα γίνει μεγαλύτερο και στο τέλος δεν θα μπορούν να περάσουν ΙΧ (οι επόμενες φωτογραφίες είναι τραβηγμένες το πρωί της 25ης/5/2020).

Ας το δουν λοιπόν…


 

Και μην ξεχνάτε: 1. αν το όχημά σας ή εσείς πάθετε κάτι εξαιτίας του κακού οδοστρώματος, τότε δικαιούστε αποζημίωσης. 2. αν και εσείς δείτε στο μέρος όπου κατοικείτε παρόμοια προβλήματα, στείλτε στην Περισκόπηση (είτε με email, είτε με viber, είτε με messenger) φωτογραφίες για να τις ανεβάζουμε και να επισημάνουμε και από εδώ μέσα το πρόβλημα.