Η σελίδα που διαβάζετε…

Έγκυρα και με άποψη, από το 2007, είμαστε μαζί σας σε καθημερινή βάση. Πάντοτε τεκμηριωμένα και με σεβασμό στον αναγνώστη.

Καλώς ήρθατε στην Περισκόπηση!

Σε μια σελίδα που δεν είναι μια ιστοσελίδα καθαρά ειδησεογραφικής φύσης, όπως αρκετές αξιόλογες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, έχουν σχέση με την Ημαθία και τις επιμελούνται/διαχειρίζονται επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Καλώς ήρθατε σε μια σελίδα που είναι μαζί σας από το 2007, που καταγράφει και παρουσιάζει τα βασικότερα γεγονότα της επικαιρότητας μέσα από τη ματιά του γράφοντα, καλώς ήρθατε σε μια σελίδα που δεν μπορεί να μπει στον κατάλογο των ιστοτόπων ή των blogs που θέλουν να λέγονται “ενημερωτικά” ούτε στον κατάλογο αυτών που θέλουν να λέγονται “ψυχαγωγικά”, ούτε σε κάποιον άλλο… κατάλογο!!!

Μας αρέσει να σκεφτόμαστε και να γράφουμε αντισυμβατικά (κάποιοι αυτό το λένε “out of the box”). Όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε ορισμένους – επειδή οι ίδιοι δεν μπορούν να το κάνουν ή επειδή αδυνατούν να αποδεχθούν ότι υπάρχει ως ενδεχόμενο! Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε την Περισκόπηση είτε την αγαπάει κανείς και την παρακολουθεί συνεχώς είτε το αντίθετο. Πάντως μόλις τη μάθει, δύσκολα μένει αδιάφορος…

Στην Περισκόπηση γράφουμε σε γλώσσα “ελεύθερη” και καθημερινή (κάποιες φορές και με τρόπο που είναι σατιρικός και καυστικός ταυτόχρονα) για όσα συμβαίνουν γύρω μας, στη χώρα μας και στον κόσμο. Δίνουμε έμφαση σε αυτά που αφορούν κυρίως το Δήμο Αλεξάνδρειας αλλά και την Περιφ. Ενότητα Ημαθίας γενικότερα.

Η σελίδα δεν γράφεται από δημοσιογράφο. Για εμάς άλλο πράγμα είναι ο “δημοσιογράφος” με την κλασσική έννοια του όρου και άλλο το “γράφειν δημοσίως”.

Βασικά χαρακτηριστικά της Περισκόπησης, απ’ την πρώτη ημέρα που βρίσκεται στο διαδίκτυο, είναι το πρωτότυπο περιεχόμενο και ο σχολιασμός (με μια διαφορετική ματιά) όσων συμβαίνουν. Απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε απαιτητικούς αναγνώστες. Συνειδητά στην Περισκόπηση βάζουμε σε δεύτερο ή ακόμη και σε τρίτο πλάνο τη συνήθη θεματολογία και εμβαθύνουμε ή παρουσιάζουμε θέματα που δεν είναι αυτό που λέμε “ελκυστικά” και “για πολλά κλικ”.

Στην “Περισκόπηση”, πέραν των ειδήσεων, αναρτώνται άρθρα του διαχειριστή της, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, σχόλια ή/και απόψεις τρίτων που έχουν αποσταλεί στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο. Ακόμη, αναρτώνται/αναπαράγονται άρθρα ή τμήματά τους (με παραπομπή στο σύνολο κάθε άρθρου) που έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Ημαθίας ή άλλους ιστότοπους του εσωτερικού ή του εξωτερικού. Φυσικά πάντα με αναφορά ή/και ενεργό link στην πηγή.

Περισκόπηση social media

Την Περισκόπηση θα την βρείτε στο facebook, στο twitter, στο instagram, στο you tube… Είμαστε μαζί κάθε ημέρα. Έγκυρα, με άποψη.

Επιλέξετε τα link και Εγγραφείτε/συνδεθείτε!


Η “Περισκόπηση” δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων που δεν ανήκουν σε αυτή ή τις διαχειρίζεται αυτή, με τις οποίες συνδέεται με link (υπερσυνδέσεις), αφού το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων δεν δύναται να ελέγχεται και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση προς την “Περισκόπηση” (άλλως ειπείν, μπορεί να έχουμε link προς μια ιστοσελίδα μέσα σε μια ανάρτηση μας και κάποια στιγμή είτε το περιεχόμενο της συνδεδεμένης σελίδας να έχει αλλάξει ή η συνδεδεμένη σελίδα να μην υπάρχει πλέον στο διαδίκτυο).

Η “Περισκόπηση” δεν έχει κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου των προαναφερόμενων ιστοσελίδων τρίτων, και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για αυτές, την πολιτική απορρήτου ή τις πρακτικές τους.

Επίσης, η σύνδεση με ιστοσελίδες τρίτων δεν σημαίνει ότι η “Περισκόπηση” συνδέεται απαραίτητα με οποιαδήποτε από αυτές ή με τους ιδιοκτήτες – διαχειριστές τους (είτε πρόκειται για εταιρίες είτε για φυσικά πρόσωπα).

Η ανάρτηση ανακοινώσεων, δελτίων τύπου, άρθρων, σχολίων ή/και απόψεων τρίτων δεν συνεπάγεται αυτόματα την υιοθέτησή τους από την “Περισκόπηση” και οποιαδήποτε ευθύνη (αστική ή ποινική) βαρύνει τους συντάκτες αυτών. Αναρτώνται με αποκλειστικό σκοπό τη γνωστοποίηση τους στους αναγνώστες της παρούσας ιστοσελίδας.

Τέλος μπορείτε να μας στέλνετε προς καταχώρηση ανακοινώσεις, δελτία τύπου, επώνυμα σχόλια ή/και απόψεις καθώς και υπογεγραμμένα άρθρα.

Τάμογλου Σίμος,
διαχειριστής

Όλα τα σήματα που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα ανήκουν στις υπηρεσίες, φορείς, οργανισμούς, εταιρίες κλπ στις οποίες αναφέρονται. Εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα για λόγους που σχετίζονται με οπτικοποίηση του περιεχομένου και για πιο εύκολη ανεύρεσή τους από τους τελικούς χρήστες – επισκέπτες της σελίδας.

Περισκόπηση