Κατηγορίες
Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Πραγματοποιήθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουλίου μια από τις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας με την υφιστάμενη σύνθεση.

Μια συνεδρίαση δύσκολη, όχι λόγω των θεμάτων που είχαν εισαχθεί προς συζήτηση όσο λόγω της περιόδου – που σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές ή οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις πολλών συμβούλων ανάγκασε τον πρόεδρο (για μια ακόμη φορά) να καθυστερήσει την έναρξη για περίπου μισή ώρα, μέχρι να προσέλθει ο 17ος σύμβουλος για να υπάρξει απαρτία.

Κατά τα υπόλοιπα δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο ούτε στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα ούτε σε αυτά που ήταν εγγεγραμμένα.

Ίσως πλην του 3ου θέματος, που αφορούσε τον καθορισμό των όρων ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση ενός αγροτεμαχίου 1 στρέμματος για δημιουργία μικρού υδροηλεκτρικού έργου το οποίο – όπως ειπώθηκε από τον εκπρόσωπο της εταιρίας που θα ενοικιάσει για 30 χρόνια το 1 στρέμμα – θα εκμεταλλεύεται την ποσότητα του νερό που υπερχειλίζει προς τον Αλιάκμονα. Και αυτό το θέμα κατά πλειοψηφία.

Δείτε στη συνέχεια ένα μικρό απόσπασμα από τη συνεδρίαση (προ ημερήσιας διάταξης θέματα):