Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Απάντηση συνδυασμού Φ. Δημητριάδη στην επιστολή Βουλγαράκη: “ Ουδέποτε αυτός ο άνθρωπος είχε συνεννόηση με οποιοδήποτε στέλεχος του δήμου μας”

logodimitriadisfotis2014Από το συνδυασμό “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη & Πρόοδο” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση – έμμεση απάντηση, στην ανοιχτή επιστολή Βουλγαράκη που θα διαβάσετε ΕΔΩ:

Με αφορμή τα όσα γράφονται στην επιστολή του κ. Βουλγαράκη, θα θέλαμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Ουδέποτε αυτός ο άνθρωπος είχε συνεννόηση με οποιοδήποτε στέλεχος του δήμου μας για την κατασκευή – έκτρωμα που τοποθέτησε. Την πρωτοβουλία την πήρε μόνος του και προκάλεσε την έκπληξή μας, γι αυτό και η αντίδρασή μας ήταν άμεση.

Οταν απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο, ….

πήρε την απάντηση οτι πρέπει να κάνει την αίτησή του στην αρμόδια υπηρεσία και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία. Η νόμιμη διαδικασία, άλλωστε, ακολουθήθηκε για όλους τους καταστηματάρχες και αυτό το γνωρίζει και το συζητά όλη η Αλεξάνδρεια.

Λυπούμαστε ειλικρινά που δεν μπορέσαμε ως παράταξη να αποδεχθούμε τη “βοήθεια” που ήθελε να μας προσφέρει προεκλογικά ο κ.Βουλγαράκης, αλλά γνωρίζαμε τί ακριβώς θα μας ζητούσε μετεκλογικά και γι αυτό προτιμήσαμε να τηρήσουμε αποστάσεις.

Μπορεί να προσφέρει τέτοιες “βοήθειες” σε όποια παράταξη θελήσει να κλείσει το μάτι σε παρανομίες.

Οσον αφορά εμάς, ο νόμος θα τηρηθεί χωρίς συζήτηση και προς πάσα κατεύθυνση.