Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ανοιχτή επιστολή Βουλγαράκη για τη σιδηροκατασκευή (και όχι μόνο για αυτή)

Ανοιχτή επιστολή με την οποία εξηγεί ορισμένα γεγονότα του (πρόσφατου) παρελθόντος, αλλά αναφέρει και τις ενέργειες που θα κάνει στο μέλλον, έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ & blogs ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βουλγαράκης.

.

Για τους … “μη έχοντες” το θέμα, να αναφέρουμε πως στην Αλεξάνδρεια έχει δημιουργηθεί μέγα θέμα με σιδηροκατασκευή-πάτωμα η οποία έχει τοποθετηθεί σε έναν χώρο στο πλάι του ΠΠΚ – εντός δημοτικού χώρου –  από γνωστό κατάστημα (καφέ) της πόλης. Το θέμα είχε φτάσει μέχρι και το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ δεν είναι και λίγα τα σχόλια τα οποία έχουν ακουστεί.

.

(σημείωση δική μας: κάποια στιγμή το θέμα της λειτουργίας των καφέ της πόλης πρέπει να τελειώνει. Έχει καταντήσει κουραστικό το θέμα – που αλλού θα ήταν λυμένο εδώ και χρόνια. Να καθίσουν κάτω μαζί, Δήμος, επαγγελματίες και να βρεθεί η πιο συμφέρουσα για το σύνολο των δημοτών λύση, ώστε να δοθεί ο πεζόδρομος στους πεζούς αλλά και να δουλέψουν και τα μαγαζιά της πόλης).

.

Στην επιστολή του αναφέρει τα παρακάτω:

Αλεξάνδρεια 26/04/2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΠΑΜΠΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

Το σημερινό δράμα του δήμου μας δεν είναι άλλο από αυτό που δείχνει ότι ψηφίσαμε τέτοιους άρχοντες και ότι πίστεψα ως άτομο στην αγωνία που έχει πάνω στην κρίση ο κάθε δοκιμαζόμενος επιχειρηματίας, αυτό που μπορεί να πίστευε ο καθένας: «κάντο εσύ και μη σε νοιάζει εγώ είμαι εδώ»

Η λογική των αποφάσεων που παραπέμπει σε μονομερείς ενέργειες προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι δυνατόν παρά να οδηγήσει σε καταστάσεις που είναι είτε παράτυπες είτε παράλογες.

Αυτό το διαπίστωσα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν συζητήθηκε η παρανομία που με δική τους προτροπή διέπραξα και όλοι έκαναν τον ανήξερο.

Ήξερα ότι η «σιδεριά στο οικόπεδο του πνευματικού κέντρου» ήταν ένα παράτολμο εγχείρημα. Δεν γνώριζα ότι ήταν και παράνομο, καθώς είχα την διαβεβαίωση του κ. Κούγκα «ότι δεν είναι παράνομο και ότι αυτός είναι εδώ».

Αντιλαμβανόμενος το τι λάθος διέπραξα, άσχετα αν το έκανα με τη διαβεβαίωση και την παρότρυνση του τοπικού άρχοντα, διαισθανόμενος ότι όλα έχουν ένα όριο

Δηλώνω ότι

1) Ξηλώνω με δική μου πρωτοβουλία, ευθύνη και δαπάνες την σιδηροκατασκευή στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

2) Θέτω χωρίς προαπαιτούμενα τις μικρές μου δυνάμεις- εφ’ όσον τις αποδεχτεί- στον συνδυασμό του κ Π. Γκυρίνη.

Με τιμή

Μπάμπης Βουλγαράκης