Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πρώτη προπόνηση για το μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας – παρουσιάστηκε και ο Κ. Πάλλης

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Φίλιππος, με την ομάδα της Βέροιας να είναι αποφασισμένη για το καλύτερο.
Το «παρών» έδωσαν σύσσωμοι οι παίχτες τόσο από το περσινό ρόστερ όσο και τα πολλά νέα αποκτήματα που εντάχθηκαν στην μεγάλη μπασκετική οικογένεια του Φιλίππου που με αισιοδοξία και όρεξη ξεκίνησαν τη δουλειά με το προπονητικό δίδυμο Γκίμα – Μπλατσιώτη.
Παρόν στην πρώτη αυτή συνάντηση, ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ κος Γιώργος Τραπεζανλίδης, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στην ομάδα, υποσχόμενος πως θα είναι για μια ακόμη φορά δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Οι παίχτες αφού…

…άκουσαν τον πρόεδρο και στην συνέχεια τον προπονητή έκαναν την πρώτη τους προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς ενώ τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα των προπονήσεων θα είναι πιο έντονο.

Η νέα σεζόν ξεκινά με πολλά όνειρα και πολλές φιλοδοξίες για τον μπασκετικό Φίλιππο με στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία αλλά και να δώσει νέα ώθηση στο μπάσκετ της περιοχής.
Επίσης, κατά την διάρκεια της 1η προπόνησης, παρουσιάτηκε επίσημα από την διοίκηση του Φιλίππου η νέα μεταγραφή της ομάδας. Πρόκειται για τον 32χρονο Κώστα Πάλλη ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ΜΕΝΤ.
Ο Κώστας Πάλλης γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 1-8-79 και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και έχει ύψος 2μ. Έχει αγωνισθεί επίσης στον Κερκυραϊκό, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, τον ΓΑΣ Κομοτηνής (είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑ της πόλης), στον Αιγινιακό, την Αναγέννηση Φλόγας, τον ΜΑΣ ΜΑντουλίδη και το Ηράκλειο.
Ο Κώστας Πάλλης μίλησε στο filipposbc.gr : “Με την διοίκηση είχαμε επικοινωνία από πέρυσι και τελικά φέτος ήρθαμε σε συμφωνία. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τους εκπληρώσουμε. Εύχομαι καλή αθλητική χρονιά σε όλους.”