Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συγχαρητήρια βουλευτών Ημαθίας στους επιτυχόντες των εξετάσεων

Τα συγχαρητήρια τους στέλνουν οι Βουλευτές Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Απόστολος Βεσυρόπουλος στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Στα δυο μηνύματά τους, στα οποία δεν ξεχνούν να αναφερθούν και σε όσους δεν τα κατάφεραν, οι βουλευτές αναφέρουν συγκεκριμένα:

 Λαζ. Τσαβδαρίδης: Η ανακοίνωση των βάσεων για τα ΑΕΙ, τα ΤΕΙ, τις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας, σηματοδοτεί κάθε χρονιά το σημείο αναφοράς και την ακαδημαϊκή Ιθάκη για χιλιάδες νέες και νέους μας που διεκδικούν τη θέση τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτή τη σημαντική μέρα τόσο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, όσο και για ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις εγκάρδιές ευχές μου για καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στις επιτυχούσες μαθήτριες και στους επιτυχόντες μαθητές, οι οποίοι βλέπουν να δικαιώνονται τα όνειρα, οι ελπίδες και οι κόποι τους και να ανοίγεται διάπλατα μπροστά τους μία μεγάλη λεωφόρος προκλήσεων, στόχων και ευκαιριών.
Τις ίδιες εγκάρδιες ευχές, απευθύνω και στις οικογένειες αλλά και στους καθηγητές των παιδιών, που για χρόνια ολόκληρα στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται ακούραστοι συνοδοιπόροι στις αγωνίες και τις προσπάθειες τους, χτίζοντας με υπομονή και μεθοδικότητα τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα τους και εμπνέοντας τους να επιδιώκουν πάντα το βέλτιστο.
Θερμά συγχαρητήρια όμως για την προσπάθεια, αξίζουν παράλληλα σε αυτά τα παιδιά που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες τους τη φετινή χρονιά. Τους εύχομαι να μην σταματήσουν ποτέ να πιστεύουν στον εαυτό τους και στις ικανότητές τους και να συνεχίσουν την προσπάθεια για την επίτευξη των φιλοδοξιών και των στόχων τους.
Ως Αναπληρωτής Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ αλλά και ως Βουλευτής Ημαθίας, νιώθω χρέος να διαβεβαιώσω τις νέες και τους νέους μας, επιτυχόντες και μη, ότι θα προσπαθώ πάντα με όλες τις δυνάμεις μου να συνδράμω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, για τη διασφάλιση των ευνοϊκών συνθηκών για την ανέλιξή τους, στον επιστημονικό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο.
Απ. Βεσυρόπουλος: Θα ήθελα, μέσα από την καρδιά μου, να συγχαρώ τους νέους και τις νέες, που είδαν τις προσπάθειες τους, να ανταμείβονται, έχοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα, και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία, στη νέα τους σταδιοδρομία. Σε όσες και όσους, δεν είχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, θα ήθελα να επισημάνω, ότι η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν στην πρώτη δυσκολία. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους τους, και να θυμούνται, ότι η καταξίωση κατακτάται μέσα από τις καθημερινές μάχες της ζωής, μέσα από το ήθος, την αξιοπρέπεια και την εργατικότητα. Ακόμη, θα ήθελα να ευχηθώ στους γονείς, καλή δύναμη, καθώς καλούνται, σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, να κρατήσουν ζωντανά τα όνειρα και τις προσδοκίες των παιδιών τους. Όλοι εσείς οι νέες και οι νέοι, αποτελείτε την ελπίδα για τον τόπο μας και μας γεμίζετε με σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε