Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η – ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΣΑ – ΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ή αλλιώς "τι χάνουμε λόγω απουσιών")


ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ

Πάλι απόντες! Πάλι απόντες στο Ρουμλούκι, επειδή κάποια ταλέντα κατάφεραν το …ακατόρθωτο: να κλείσουν – σε εποχές καλές για το ροδάκινο – την Ένωση της Αλεξάνδρειας, που σήμερα θα μπορούσε να είναι πανίσχυρη! Φυσικά κανείς δεν πρόκειται να πληρώσει για τις χαμένες ευκαιρίες που ήδη δημιουργούνται και που θα δημιουργηθούν και στο μέλλον.

Άχρηστοι ξεφτίλες αγροτοσυνδικαλιστές που το μόνο που κατάφεραν είναι να βουλιάξουν αυτό το οποίο κλήθηκαν να διαχειριστούν και τώρα – περισσότερο από μια δεκαετία μετά – αναγκάζονται να πληρώνουν τα λάθη τους οι νέοι αγρότες της περιοχής. Σημείωση: πολλοί εκ των αχρήστων είναι ακόμη στην πιάτσα, με άλλους ρόλους αυτή τη φορά!!

Διαβάστε την είδηση (από την εφημερίδα “Εθνος“):
Τριακόσιους οικονομικά ασθενέστερους αγρότες, οι οποίοι θέλουν να στήσουν ένα φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος μέχρι 50 κιλοβάτ, χρηματοδοτεί η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου.
Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ, επικροτεί την απόφαση της κυβέρνησης που δίνει τη δυνατότητα κατά προτεραιότητα στους αγρότες να επενδύσουν στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
«Η απόφαση αυτή θα μείνει στην Ιστορία. Θα αποτελέσει κάτι πολύ σημαντικό και ωφέλιμο για τους αγρότες, το ευαίσθητο αυτό κομμάτι της εθνικής μας οικονομίας», σημειώνεται στην επιστολή. Η ΕΑΣ Βόλου κάνει γνωστό ότι θα καλύψει με ίδια κεφάλαια -περίπου 15 εκατ. ευρώ- τη συμμετοχή 300 αγροτών που θέλουν να κατασκευάσουν φωτοβολταϊκό πάρκο, ενώ μόλις ανακοινώθηκε η πρωτοβουλία ανταποκρίθηκαν σε αυτήν πάνω από 1.500 αγρότες – μέλη συνεταιρισμών της Ενωσης.
Παράλληλα, η διοίκηση της ΕΑΣ ζητεί να είναι σύντομη η διαδικασία αδειοδότησης για τους αγρότες, αλλά και να διασφαλιστούν άδειες για μεγαλύτερη ισχύ.

Ολόκληρη την επιστολή προς τον Παπανδρέου θα τη βρείτε ΕΔΩ.
Δυστυχώς μια από τα ίδια έχουμε και με τη γεωθερμία στην ανατολική Ημαθία, αφού τα πεδία παραμένουν ανεκμετάλλευτα τη στιγμή που σε άλλα μέρη της χώρας έχουν ήδη ξεκινήσει. Θυμάστε που τα λέγαμε ΕΔΩ;

Μία απάντηση στο “Η – ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΣΑ – ΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ή αλλιώς "τι χάνουμε λόγω απουσιών")”

ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ, ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ;
ΣΩΣΤΟ!ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ Φ/Β ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΣΩ Η ΗΜΑΘΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΜΕ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.