Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

ΝΕΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ
ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ & ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ


Ο λαός μας λέει πως “η νύχτα βγάζει επίσκοπο και η αυγή μητροπολίτη”. Όταν όμως μεσολαβεί και τριήμερο (όπως τώρα, δηλαδή μια επιπλέον ημέρα για συζητήσεις & βολιδοσκοπήσεις), τότε το πράγμα είναι ακόμη πιο εύκολο.

Το νέο λοιπόν του τριημέρου είναι πως τελικά θα υπάρξει ένα ακόμη ψηφοδέλτιο για το διευρυμένο Δήμο Αλεξάνδρειας. Και μην πάει ο νους σας στα …γνωστά, σε αυτά που ήδη έχουν ανακοινωθεί! Νέα κίνηση είναι, η οποία ήδη “περπατάει”.
Για σήμερα μόνο αυτά μπορώ να πω, μέχρι να ολοκληρωθούν κάποιες συζητήσεις σε Αλεξάνδρεια, Αντιγονίδες, Μελίκη και Πλατύ.

Ένα μόνο μπορώ να σας πω για την ώρα: με την ανακοίνωση της νέας αυτής πρωτοβουλίας πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους ενώ κάποιοι άλλοι θα ηρεμήσουν (γιατί θα …ανοίξουν θέσεις στα υπόλοιπα ψηφοδέλτια αφού θεωρούνταν κομμένοι). Επικεφαλής θα είναι άνθρωπος με μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Πάντως με την “επίσημη” ανακοίνωση αναμένεται να προκληθεί αναταραχή άνευ προηγουμένου σε όλα τα μέχρι σήμερα γνωστά στρατόπεδα, αφού τα πράγματα είχαν “καθήσει” και όλοι είχαμε την εντύπωση πως θα ήμασταν με 3 ψηφοδέλτια (Μπ. Γκιόνογλου, Φ. Δημητριάδη, πιθανόν του ΚΚΕ – που πάντα δίνει το παρών) ενώ στον ορίζοντα υπάρχουν οι κινήσεις των κκ Σουρλόπουλου & Τσιάπλα καθώς και η τελευταία ανακοινωθείσα από μέρους του κ. Δημάδη.

2 απαντησεις στο “ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ”

και αλλο ψηφοδελτιο; γεμισε ο τοπος υποψηφιους δημαρχους. αν τα μετρησα καλα και ειναι τελικα αληθεια ειναι ο εκτος που ενδιαφερεται.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΤΕ ΠΙΑ ΠΩΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΓΚΙΝΟΓΛΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.