Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «χοροστάσι» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεοχωρίου

Στα πλαίσια του εορτασμού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Νεοχωρίου πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ένα «χοροστάσι» στο πανέμορφο εξωκλήσι των Αγίων. Το όμορφο εκκλησάκι έλαμπε μεσʼ την γιορτινή ατμόσφαιρα και η καταπράσινη αυλή του ήτανε γεμάτη από πολύχρωμα λουλούδια. Όσοι το επισκέπτονταν για πρώτη φορά δεν έκρυβαν τον θαυμασμό τους για την ύπαρξη αυτής της μικρής όασης.

Ο ζουρνάς και το νταούλι αντήχησαν στο Μακεδονικό κάμπο και ξεσήκωσαν σε ένα πραγματικό γλέντι όλους τους παρευρισκόμενους ενώ οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Καψόχωρας του Νησελίου του Παλαιοχωρίου της Αγκαθιάς του Νησελουδίου και του Λ.Ο.Ν.Α.Π «το Ρουμλούκι» δώσανε ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση χορεύοντας σε Ρουμλουκιώτικους ρυθμούς.

Τα μέλη του συλλόγου ήτανε εκεί καλωσορίζοντας όλους τους επισκέπτες. Για την επιτυχία της εκδήλωσης καταβάλανε μεγάλη προσπάθεια και σίγουρα το αποτέλεσμα τους δικαίωσε δίνοντάς τους έτσι το κουράγιο να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το όμορφο αλλά δύσκολο ταξίδι στους δρόμους της παράδοσης.

Πατήστε ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και στιγμιότυπο από την εκδήλωση (θα μεταφερθείτε στο youtube).