Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΩΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ!


Από καιρό τοποθετούσα τον εαυτό μου μεταξύ των …”παγκαλικών” . Και αυτό επειδή δεν πολυλογαριάζω τις συνέπειες όταν μιλάω, αρκεί να πω αυτά που πρέπει να ειπωθούν!
Τον Πάγκαλο τον έχω για πρότυπο ελευθέρου πολιτικού λόγου, για πρότυπο πολιτικού που λέει ότι θέλει χωρίς να λογαριάζει το πολιτικό κόστος.
Αυτή του τη συνήθεια την έχει πληρώσει πολλές φορές ο Θόδωρας, με καθαιρέσεις από κομματικές ή κυβερνητικές θέσεις, όμως συνεχίζει ακάθεκτος.

Και έτσι πρέπει, γιατί ένας πολιτικός (από όποιο κόμμα και αν προέρχεται) αυτό πρέπει να είναι, να τα λέει χύμα, χωρίς να ζυγίζει τις συνέπειες, να είναι ξεκάθαρος. Να δηλώνει μέσα από τους λόγους του πως “αυτός που βλέπετε είμαι, εδώ είμαι και αυτές είναι οι σκέψεις μου” (και αυτό, μην τρελαθούμε, οι σκεπτόμενοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στο υπόλοιπο Αττικής το αναγνωρίζουν στον Πάγκαλο. Βαρέθηκαν πια με τους …”κωλοτούμπες” που στις φωτό είναι πρώτοι και στα δύσκολα εξαφανισμένοι).

Ο Πάγκαλος λοιπόν ήρθε στη Βέροια, είδε και απήλθε. Πάω στοίχημα πως δεν είπε και πολλά-πολλά με τους τοπικούς του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας (αφού, κατ’ αυτούς όλα πάνε καλά στο νομό μας, από τη ΜΕΑ-ΧΥΤΥ μέχρι και τις αλλαγές που επιφέρει ο “Καλλικράτης”…), όμως είπε ΤΗΝ ατάκα στη συνέντευξη τύπου: “σ’ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε”.
Γεια σου ρε Πάγκαλε με τα ωραία σου…