Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Ξεκαθάρισε τα πράγματα – για τους μη γνωρίζοντες – ο υφυπουργός Α.Α.&Τ. Μιχάλης Καχριμάκης.

Σε 3 λεπτά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά τις επιδοτήσεις, τις αποζημιώσεις, την ψηφιοποίηση.
Λεφτά οι αγρότες – ότι και να λένε οι κυβερνητικοί βουλευτές στις
επισκέψεις τους στα χωριά των νομών με αγροτική παραγωγή- ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ, ενώ για τότε έταξε εξόφληση.
Και αυτό γιατί η π
εριβόητη ψηφιοποίηση θα τελειώσει τέλη Γενάρη, μετά θα γίνουν οι δικοί μας έλεγχοι, μετά θα περάσουν οι Ευρωπαίοι και τότε μόνο θα είμαστε ΟΚ.
Όσο για την καθυστέρηση τα έριξε και στη λαλίστατη προηγούμενη κυβέρνηση: από το 2008 έπρεπε να είχε τελειώσει το θέμα, για να λυθούν τα χέρια των πάντων. Οι αγρότες από την άλλη είναι κατά πάντων πλέον, με κυριότερο στόχο την ΠΑΣΕΓΕΣ που τα έκανε σαν τη μούρη της στην ψηφιοποίηση…

(ο Γκανής, που είναι στην Αλαμάνα είπε την πικρή αλήθεια: τα κόμματα πήραν με άτοκο δάνειο λεφτά από τις Τράπεζες για να κάνουν εκλογές. Οι αγρότες πήραν τα λεφτά το Δεκέμβριο ως κανονικό δάνειο!
Από την άλλη, κάποιος Λυτάς από τη Νιγρίτα Σερρών είπε ξεκάθαρα τι θέλει: να πέσει 1 δις για να χορτάσουν λέει οι αγρότες! Αυτό που γράφει δηλαδή η σημερινή Ελευθεροτυπία. Και μετά τι να γίνει ρε μεγάλε; να ξαναβγείτε πάλι του χρόνου στους δρόμους και να ζητάτε ακόμη 1 δις;
Ας τον μαζέψουνε τον τύπο,που νοιάζεται για την αρπαχτή φέτος και για του χρόνου βλέπουμε…)