Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η ΤΕΔΚ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"

Στις 11/01 αναρωτιόμουν για τη θέση της ΤΕΔΚ Ημαθίας σχετικά με τον “Καλλικράτη”.


Η θέση έγινε γνωστή με λίγη καθυστέρηση, αφού οι …δικοί μας έπρεπε να το σκεφτούν καλά το θέμα πριν απαντήσουν και πουν μεταξύ άλλων πως η ΤΕΔΚ Ημαθίας:

  • αναμένει, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την παρουσίαση τόσο των αναγκαίων λεπτομερειών του ήδη δημοσιοποιηθέντος τμήματος του Προγράμματος «Καλλικράτης», όσο και (κυρίως) του επομένου «χωροταξικού σκέλους» του

και πως

  • στο πρόσφατο 32ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΤΕΔΚ Ν Ημαθίας (Πλατύ, 19-12-2009), επανεπιβεβαιώθηκε η προσήλωση των Δήμων της Ημαθίας στον διαχρονικό στόχο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την συγκρότηση ισχυρών ΟΤΑ, και διατυπώθηκαν οι αρχές και οι όροι για ένα επιτυχημένο μεταρρυθμιστικό εγχείρημα (σχετ. το συνημμένο 1704/21-12-2009 έγγρ. της ΤΕΔΚ Ν Ημαθίας)
Δηλαδή τους πήρε 1 βδομάδα τους φωστήρες να μιλήσουν και να μας πουν αυτά που ήδη ξέρουμε! Όλη την ανακοίνωση της ΤΕΔΚ θα τη βρείτε ΕΔΩ.
Καλές οι εκθέσεις ιδεών. Για το …δια ταύτα πότε θα μιλήσουν όμως; Συγκεκριμένα πράγματα με ονοματεπώνυμα, δηλαδή “είμαι υπέρ” ή “είμαι κατά”. Για να ξέρουμε και εμείς τι θα ψηφίσουμε ρε αδερφέ.

Α, επίσης, ακούστε την άποψη της Τζάκρη σε ερώτηση του δημοσιογράφου που της έγινε στη χθεσινή εκπομπή της ΕΤ3 “Σε 2η ανάγνωση” και αφορούσε το ήθος και την τιμιότητα των υποψηφίων δημάρχων.


Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!! Αντί να πει πως όλοι οι υποψήφιοι πρώτα θα περάσουν από κόσκινο για το σύνολο των δραστηριοτήτων τους και της πορείας τους
(και μετά θα τεθούν στην κρίση των τοπικών κοινωνιών), έλεγε διάφορα. Πάλι φελλούς θα μας φορτώσουν και μετά θα τρέχουν τα “αρμόδια όργανα” να λύσουν τα όποια θέματα δημιουργηθούν!