Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία
Καλημέρα!

Ή εμείς λαλήσαμε (ως πολίτες και καταναλωτές) ή ο Πρετεντέρης και η GPO που έκανε την έρευνα πάνε να μας τρελάνουν – που το θεωρώ ως το πιθανότερο.
Ρωτήσαν τρελά πράγματα σε 1000 άτομα και προσπαθούν να μας πείσουν πως η χώρα πάει καλά ή πως τα προβλήματα μας είναι μόνο αυτά που περιελάμβανε το ερωτηματολόγιο της GPO! Όπως και να ‘χει, αν θεωρήσουμε αξιόπιστη την έρευνα (λόγω του ότι καμιά έρευνα
που να σχετίζεται με την πολιτική δεν είναι αξιόπιστη πλήν της κάλπης κάθε 4 χρόνια, που δεν είναι έρευνα άλλα η βούληση του λαού) για την ακρίβεια λέει φταίμε εμείς οι καταναλωτές σε ποσοστό 3,7%. Ρε με το μυαλό που κουβαλάμε το ποσοστό κατ’ εμέ είναι πολύ μεγαλύτερο, φτάνει το 100%. Για τον απλό λόγο πως δεν τους τραβάμε ένα καλό ξεχέσιμο όλους (κυβέρνηση, αντιπολίτευση, εργοδότες, εμπόρους και μεσάζοντες κλπ κλπ), αφού μας έφτασαν στο χείλος του γκρεμού και τώρα προσπαθούν να δούν ποιός φταίει, παίζοντας την κολοκυθιά με έρευνες.

Επίσης, ας ενημερώσει κάποιος το παιδί με το άσπρο μαλλί πως η ανεργία είναι καθημερινός βραχνάς για κάθε ελληνική οικογένεια. Και το λέω γιατί είπε πως “η ανεργία δεν είναι στην επικαιρότητα”! Σώπα ρε Πρετεντέρη των 3 ή 5 ή 10 χιλιάδων τον μήνα! Όλοι δέσατε το γαϊδαρό σας και τώρα προσπαθείτε να …. αναλύσετε την ανεργία, τη φτώχεια και την ακρίβεια!

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ: ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ – ΟΧΙ ΕΡΓΟ!

Επειδή είδα για πρώτη φορά στατιστικά για το blog, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε να με διαβάζετε. Και έχετε αρχίσει να γίνεστε πολλοί (ήδη χτυπήσαμε τετραψήφιο αριθμό μοναδικών επισκεπτών)…. Danke!