Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Γάμος αλά ελληνικά!

Καλημέρα!

Ε ρε γλέντια στο χωριό μας, που έλεγε και ο Καραγκίοζης.
Πέσανε όλοι πάνω στο Δήμαρχο να τον φάνε ζωντανό! Και γιατί παρακαλώ να τον φάνε, αφού ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτε άλλο απ’το να ερμηνεύσει έναν “κουτσό” νόμο, ο οποίος ΔΕΝ λέει αν
θα πρέπει ο Δήμαρχος – ως Αρχή του τόπου – να παντρεύει μόνο ετερόφυλα ζευγάρια. Δηλαδή, αν ο φίλος μου είναι βλάκας και μου δίνει το αυτοκίνητό του χωρίς να μου πεί “να μην τρέχεις πολύ γιατί έχει πρόβλημα” και εγώ τσακιστώ επειδή απλά μου το έδωσε και τρέχω, εγώ θα φταίω ή ο μαλάκας ο φίλος μου; το ίδιο έπραξε και ο Δήμαρχος. βρήκε τον νόμο, όπως είναι γραμμένος και το εφάρμοσε. Δεν του είπε κανείς “μην κάνεις γάμους ομοφύλων”!

Όσο για τους παπάδες, ας μην τρέχουν στα κανάλια και ζητούν την Υπουργική ή γενικότερα Κρατική παρέμβαση! Δεν τους παίρνει, έχουν εκτεθεί άπειρες φορές βάζοντας τα με το Κράτος, ακόμη και όταν δεν είχαν δίκιο (ταυτότητες, εκκλ. περιουσία κλπ). Μην ζητάνε τώρα βοήθεια από εκεί που μέχρι πρίν λίγο καιρό έφτυναν!
Ας κρατήσουν τουλάχιστόν την στάση Ιερώνυμου (ουδέν σχόλιο), μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα. Αν και είναι ξεκάθαρο, δηλαδή το θέμα προσωπικά το θεωρώ λήξαν αφού αν πάνε οι νιόπαντροι στα ευρωπαϊκά δικαστήρια θα δικαιωθούν 100%. Και από την άλλη μεριά, ελεύθερη κοινωνία είμαστε, την προσωπική του ζωή την ορίζει ο καθένας όπως θέλει και νομίζει….