Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Deutsche Welle …….

Παρά τα κάθε είδους προβλήματα υγείας, η παρακολούθηση της επικαιρότητας είναι απαραίτητη, και για την διαμόρφωση άποψης και για να μάθω που στο διάολο πάνε τα φράγκα που σκάμε κάθε χρόνο (και τρίμηνο) στην εφορία.
Τι έγινε τελικά με τη Siemens? Ποιος τα άρπαξε και γιατί? Θα μάθουμε τίποτε ποτέ ή θα έχουμε ένα ακόμη κουκούλωμα της υπόθεσης, όπως πολλές άλλες υποθέσεις που θάφτηκαν ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ?? Γιατί έναι πολλά τα λεφτά Άρη!!
Κάπου 100 μύρια ευρά που πήγαν για διευκολύνσεις και δωράκια. Και μετά οι αθεόφοβοι τα βάζουν με τον κάθε Εφοριακό, πολεοδόμο, υπαλληλάκο που αρπάζει και 500-1000€ για να… προωθήσει τις υποθέσεις μας! Εδώ μιλάμε για 100 και βάλε μύρια!
Πάντως αν θέλετε να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει καιρός να μάθετε Γερμανικά και να βλέπετε/ακούτε Deutsche Welle. Θα επιστρέψουμε στον καιρό της χούντας, που για να μάθουμε τι γινόταν στην Ελλάδα ακούγαμε Deutsche Welle. Γιατί από τις πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων (των …μεγάλων) καταλάβαμε όλοι πως πάει για θάψιμο το θέμα! Δίκιο έχει ο Καρατζαφέρης που φωνάζει (δεν πιστεύω πως το είπα και αυτό -άντε και σε ανώτερα- αλλά έχει δίκιο).Α, και μην ξεχάσετε, η πρώτη σας λκέξη να είναι η λέξη “μίζα”…
Λόγω προβλημάτων υγείας και πολλής δουλειάς (επειδή εδώ που φτάσαμε κανείς δεν σέβεται τίποτε και οι λογαριασμοί τρέχουν και πρέπει να πληρωθούν)θα τα λέμε 2-3 φορές την εβδομάδα – μέχρι τα πράγματα να στρώσουν…!