Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Είς πολλά έτη Δέσποτα….

Και εξελέγη ο…. Ιερώνυμος (πρέπει να είναι ο Ιερώνυμος ο 2ος, αν δεν απατώμαι!). “Είς πολλά έτη Δέσποτα” λοιπόν και ελπίζουμε να μην μας έτυχε ένας ακόμη τηλε-αστέρας, περισσότερο πολιτικάντης παρά θρησκευτικός λειτουργός αλλά ένας παπάς που θα ξέρει που να σταματάει και που να τα χώνει. Από τα λεγόμενα αυτών που τον ξέρουν είναι λιγάκι .. συντηρητικούλης, αλλά αυτό ίσως να εξισορροπήσει τα πράγματα που είχαν παραγίνει κοσμικά με τον μακαρίτη τον Χριστόδουλο.
Τώρα γιατί κλαίνε οι θεούσες στη Θήβα, θα σας γελάσω. Γιατί εγώ ξέρω πως όταν κάποιος που γουστάρεις πάει μπροστά, εσύ χαίρεσαι. Αυτοί εκεί χτυπιούνται για το τεφαρίκι που χάσανε. Αν ήταν έτσι, ας άφηναν να πάνε στα play-off ο Σπάρτης ή ο Θεσσαλονίκης!

****
Συνασπιστικό συνέδριο από χθές (που γίνεται μαζί με την αγκρότικα 2008, ε ρε συντονισμό αυτοί οι “….της αριστεράς και της οικολογίας”).
Πάνε και για εκλογή προέδρου λέει. Αλλά αναρωτιέμαι: αυτός ο 30χρονος Τσίπρας, που θα πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής πόσα ένσημα έχει?
Έχει
δουλέψει ποτέ στη ζωή του, ώστε να καταλαβαίνει τα παλούκια που όλοι τρώμε κάθε μέρα, έτσι ώστε να μπορεί να μας υπερασπιστεί στο Κοινοβούλιο? Γιατί αν η απάντηση είναι ΟΧΙ, καλό θα ήταν να τον αφήσουν να σιτέψει λιγουλάκι και μετά να τον κάνουν Προέδρο. Δεν λέω, να είναι νέοι οι πολιτικοί μας αλλά όχι και έτσι… Μην γίνουν 75, αλλά μην είναι και άβγαλτοι. Γιατί καλά τα πολιτικά σαλονάκια αλλά η κοινωνία που τρέχει και δεν φτάνει – για να τη βγάλει καθημερινά – είναι άλλο πράγμα.

****
Άντε, επιστρέψαμε στα της “Ζαχοπουλειάδας”, μετά από τις κηδείες. Και όλη η Ελλάδα ασχολείται ξανά με Μάκηδες, Θέμους, ανακρίσεις, DVD, εχάτως με Λαζόπουλους και φυσικά με τη Siemens. Ώς προς την τελευταία, σκοτώνονται ο Παπαντωνίου με τον Χρυσοχοϊδη. Γιατί (????) ρωτάμε όλοι….. Επίσης γιατί η ΝΔ δεν θέλει την εξεταστική της βουλής? Α, και κάτι ακόμη: η επιτροπή που θα παραλάμβανε το σύστημα TETRA , αλλάχθηκε και η με νέα σύνθεση επιτροπη (επι ΝΔ) το παρέλαβε. Μήπως υπάρχει καμμιά σύνδεση αυτών των δύο (του τύπου να σε εξυπηρετήσω τώρα, να με εξυπηρετήσεις μετά)?

****

Γράφτε και τι θα δείτε προσεχώς:
1) Ζαχόπουλο και τα ..λιμά (Μάκη, Θέμο, Κουκοδήμο και άλλα)
2) Siemens (είναι πολλά τα λεφτά….)
3) Ενθρόνιση Ιερώνυμου
4)Πληθωρισμό 3,9% (!!!!) , 35,4% πάνω πήρε το πετρέλαιο θέρμανσης….
5) Αλογοσκούφη (που λέει πως οι μισθοί θα μείνουν χαμηλά για να χτυπηθεί το 3,9%! Τι λέτε καλέ? Και που να βρεί ο κόσμος μετά φράγκα για να τα τζιράρει στην αγορά? Κύκλος δεν είναι αυτά? Τουλάχιστον έτσι μου έλεγαν εμένα στο πανεπιστήμιο.)

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!