Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Έχει και άλλη όψη το νόμισμα (;)

Μεταφορά απεργού πείνας στο νοσοκομείο (Από “το Βήμα”)
Αν αυτά που είπε ο Μουσιώνης, ο οποίος είναι διορισμένος ως Διοικητής Α’ Υγειονομ. Περιφέρειας Αττικής, είναι αληθή, τότε το κράτος πρέπει να πάρει τις ταυτότητες και τα διαβατήρια όσων το κάνουν, να τους διαγράψει και να τα δώσει στους (λαθρο-, μην το ξεχνάμε αυτό)μετανάστες που κάνουν απεργία πείνας, για να νομιμοποιηθούν και μείνουν αυτοί μόνιμα στη χώρα.
Είπε λοιπόν ότι όπως τον πληροφορούν οι γιατροί των Δημόσιων νοσοκομείων που υποδέχονται τους εξαντλημένους (πραγματικούς) απεργούς πείνας  από το Μέγαρο Υπατία, οι μετανάστες  ζητούν από τους γιατρούς να διακόψουν την απεργία και να σιτισθούν, και οι “Έλληνες” συνοδοί τους δεν το επιτρέπουν!
Από την άλλη, οι πληροφορίες από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για παρεμπόδιση κλιμακίων του ΚΕΕΛΠΝΟ να εισέλθουν στο νεοκλασικό της οδού Πατησίων τέθηκαν στο μικροσκόπιο της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένης Ράικου, η οποία διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που θα αναλάβει εισαγγελέας Πρωτοδικών, ώστε να διαπιστωθεί αν τα δημοσιεύματα είναι βάσιμα και αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις.
Για να δούμε…