Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εικόνες από τη σημερινή δενδροφύτευση στην Αλεξάνδρεια

Εθελοντική δενδροφύτευση έγινε σήμερα το πρωί. Την οργάνωσε ο Σύλλογος  Αλεξάνδρεια 2011 «Αθλητισμός-Φύση-Πολιτισμός» στο χώρο του Αμφιθεάτρου.
Συμμετείχαν αρκετοί μικροί και …μεγαλύτεροι συμπολίτες μας (θα μπορούσαν φυσικά να είναι περισσότεροι, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη).
Και από ότι υποθέσαμε – γιατί είδαμε και άλλου τύπου προετοιμασίες – οι φίλοι από τον Σύλλογο δεν έμειναν μόνο στη δενδροφύτευση αλλά θα συνέχιζαν και με άλλες “συλλογικές δραστηριότητες” για τους συμμετέχοντες. Και πολύ καλά θα έκαναν!!
Συμμετείχαμε και εμείς, η “Περισκόπηση”. Και θα είμαστε δίπλα στο Σύλλογο, όποτε αποφασίζει να διοργανώνει εκδηλώσεις όπως αυτή, οι οποίες – η κάθε μια με τον τρόπο της – αναβαθμίζουν την πόλη και το Δήμο μας.
Στα …δυσάρεστα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια μιας βόλτας που κάναμε στο χώρο λίγο νωρίτερα, είδαμε να έχουν ξεραθεί τα δενδράκια που φυτεύτηκαν δίπλα από το Κολυμβητήριο. Και του χρόνου το καλοκαίρι (καλά να είμαστε) πάλι θα ψάχνουμε σκιές, την ώρα που τα παιδιά μας θα μαθαίνουν κολύμβηση…

Μία απάντηση στο “Εικόνες από τη σημερινή δενδροφύτευση στην Αλεξάνδρεια”

Όλα καλά κι άλα τέλεια…ξεκίνησα όμορφα κι ωραία να παραστώ στην εκδήλωση για την οποία πληροφορίθηκα απο την ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ…και εως τις έντεκα παρά είκοσι δεν υπήρχε κανείς στον χώρο του αμφιθέατρου…ε και επέστρεψα σπίτι νευριασμένος…κ σήμερα μαθαίνω πως η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε 11:15…με ώρα έναρξης 10:30…ας αναρωτηθούμε…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.