Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Διαπιστώσεις (δικιές μας και δικιές τους)…

Σήμερα εμφανίστηκε στην πρωϊνή εκπομπή του Mega και είπε πολλά ο πρώην υπουργός Μιχ. Χρυσοχοϊδης.
Έκανε μια αναφορά στο υπάρχον αλλά και στο (υπό σύσταση) πολιτικό τοπίο – λέγε με Λοβέρδο – ενώ μεταξύ άλλων είπε πως αν έμπαινε ένα scanner στο τελωνείο των Κήπων στον Εβρο, τότε μόνο από εκεί τα έσοδά μας από τους ελέγχους θα ήταν “5 με 6 δις, δηλαδή οι συντάξεις για ένα χρόνο”.
Και όταν ο παρουσιαστής του είπε “μα ούτε εσείς το είχατε κάνει αυτό” τότε ο πρώην υπουργός άρχισε τα …γνωστά: “ούτε εμείς, ούτε πριν 50 χρόνια”.
Σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα σβήστηκαν τουλάχιστον 5 χρόνια σε ένα κρίσιμο υπουργείο!

Δεν είναι μόνο ο Χρυσοχοΐδης! Μια από τα ίδια είναι η πλειοψηφία των πολιτικών που θήτευσαν στα έδρανα της Βουλής, είτε στήριζαν (και συμμετείχαν σε) Κυβερνήσεις, είτε ήταν αντιπολιτευόμενοι. Όταν έρχεται η ώρα των διαπιστώσεων, τότε με μια φράση σβήνουν λάθη ετών και συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτε απολύτως.
Πως να πάμε μωρέ έτσι μπροστά;;; Με τι πολιτικό προσωπικό;; Όταν αδυνατούν να αντιληφθούν το κακό που έκαναν στη χώρα και στο λαό, τι να περιμένουμε;; Πως ξαφνικά “είδαν το φως”, άλλαξαν και τώρα είναι έτοιμοι να μας …σώσουν;;

*το “μια απο τα ίδια” δεν το γράφουμε τυχαία. Δεν μας αρέσει να ισοπεδώνουμε τα πάντα! Πάει (και) στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Real News. Το είδατε;;;; Για ..δείτε το!