Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας στον Παιδότοπο Fun Park Αλεξάνδρειας


Οι μαθητές-μαθήτριες και το εκπαιδευτικό  προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας  θέλουν να ευχαριστήσουν  θερμά τους υπεύθυνους του παιδότοπου FUN PARK στην Αλεξάνδρεια κ. Μπογιατζή Βαγγέλη και Κατερίνα για τη χαρά που τους  έδωσαν  αφιλοκερδώς, να χαρούν και να  περάσουν ένα όμορφο, ευχάριστο και εορταστικό πρωινό στο χώρο του παιδότοπου, ο οποίος  παιδότοπος λειτούργησε ειδικά για το σχολείο μας.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες ντυμένοι μασκαράδες, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, επισκέφτηκαν τον παιδότοπο και …

…ξεφάντωσαν  σε αποκριάτικους ρυθμούς. Είναι γνωστός στην περιοχή μας και (όχι μόνο) ο όμορφα διακοσμημένος χώρος του παιδότοπου Fun Park και η λειτουργικότητά του στη χρήση .

Τα παιδιά μας απόλαυσαν τα ροφήματα και τα φαγητά που τους προσφέρθηκαν και διασκέδασαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα φουσκωτά παιχνίδια και τα χαρούμενα χρώματα.
Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία, πρότειναν να επισκέπτονται οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας το FUN PARK κάθε μήνα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμά ,ιδιαίτερα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ..

Τέτοιες πρωτοβουλίες πιστεύουμε ότι δίνουν το παράδειγμα για την ευαισθητοποίηση περισσότερων πολιτών που μπορούν, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας, να προσφέρουν και να κάνουν πιο εύκολη και πιο ευχάριστη την καθημερινότητα των μαθητών μας.