Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Χωρίς πυξίδα (αλλά με πορεία προδιαγεγραμμένη)

bussΑφού αυτός και κάποιοι άλλοι αριστεροί με κεφαλαίο το “Α” τους πήραν τους άκαπνους και τους έβγαλαν στην επιφάνεια (ούτως ώστε να τους γνωρίσει και κανάς άνθρωπος πέραν της μαμάς τους αλλά και του θυρωρού τους), τώρα πάνε να τον βγάλουν τρελό και πως τα ΄χει χαμένα.

Επίσης, μέσα σε διάστημα ολίγων ετών οι συγκεκριμένοι… “αριστεροί” έχουν κάνει γαργάρα το σύνθημα για απλή αναλογική και υπερασπίζονται με μανία το έκτρωμα που δίνει 50 έδρες δωράκι στον πρώτο (αναφέροντας ως δικαιολογία το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανεπτυγμένη κουλτούρα συμμαχικών κυβερνήσεων στην Ελλάδα – λες και σε άλλες χώρες, προτού δοκιμαστούν πολυκομματικές κυβερνήσεις υπήρχε κουλτούρα!).

Προφανώς οι τύποι, ως πολιτικάντηδες παρελθουσών δεκαετιών, μυρίστηκαν μεν εξουσία αλλά για να την καταλάβουν (επειδή με το λόγο τους που σε πολλά σημεία είναι εξαιρετικά ασαφής) θέλουν να μην δώσουν εξηγήσεις για το που θα βρεθούν τα λεφτά για τις εξαγγελίες ενώ δεν τους χαλάει και το 50εδρο μπόνους!!

φυσικά τα παραπάνω δεν ισχύουν για το σύνολο της “ηγετικής ομάδας”. Υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι εκεί μέσα, όχι μόνο αριβίστες και τυχάρπαστοι.