Κατηγορίες
podcasts

Podcast – Μια κοινωνία στο δρόμο…

Αυτό ακριβώς ήταν η εβδομάδα που πέρασε: μια κοινωνία στο δρόμο. Με τη νεολαία στην πρώτη σειρά.

Να διαμαρτύρεται όχι μόνο κατά της Κυβέρνησης αλλά κυρίως να διαμαρτύρεται κατά της νοοτροπίας της πολιτικής ελίτ αυτού του τόπου, που θεωρεί τη χώρα ιδιωτική περιουσία (γνωρίζοντας πως οι πιθανότητες να τιμωρηθεί είναι από μηδενικές έως ελάχιστες).

Επίσης: τι αντίκτυπο αναμένεται να έχει το σιδηροδρομικό δυστύχημα έξω από τα Τέμπη στην πολιτική; Τα της Δικαιοσύνης και το πως αυτή θα κινηθεί αναμένονται. Στην πολιτική όμως τι;

Με πόσο σωστό και κυρίως με πόσο σύγχρονο τρόπο κινούνται όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση του δημάρχου στην Αλεξάνδρεια (και οι πέριξ αυτών);; Έχουν κάτι νέο να πουν ή απλά ενδιαφέρονται να αναλάβουν τα ηνία του Δήμου;;

Αυτά στο επεισόδιο της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023 – στο podcast της Περισκόπησης “Με το Νι και με το Σίγμα”. Στα μικρόφωνα ο Νίκος Μπρουσκέλης και ο Σίμος Τάμογλου.

Καλή ακρόαση!

Το επεισόδιο μπορείτε επίσης να το ακούσετε στο Spotify:

Τα τελευταία 9 επεισόδια μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Για να ακούτε την Περισκόπηση μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε κάποια από τις 6 διαφορετικές πλατφόρμες διανομής ήχου (Apple podcasts, Breaker, Google podcasts, Pocket Casts, RadioPublic, Spotify) στις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα επεισόδια.

podcasts Περισκόπηση