Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΤΩΡΑ!

Εδώ και χρόνια (τουλάχιστον 3, που τηρώ το blog, αυτό ή το προηγούμενο) γράφω πως μια χαρά είμαστε! Και οι φίλοι που με διαβάζουν δεν με πιστεύουν! Αλλά η δικαίωση – για μια ακόμη φορά – ήρθε από την Αθήνα, από τον υπουργό Οικονομίας. Η είδηση είναι πως εμείς περνάμε καλύτερα, αφού οι γιατροί του Κολωνακίου μέσα στη φτώχεια και στην ανέχεια είναι. Είδατε εισοδήματα τα παιδιά;
Χάλιαααααααααααααα!
Ασε δε που υπήρξαν και 9 ηλίθιοι που χάλασαν την πιάτσα και δήλωσαν πάνω από 110.000 ευρώ εισόδημα το χρόνο! Τα ζώα! Τους άσχετους! Τους …
Αλλά πάλι το κράτος θα αποδειχθεί ο “σωτήρ” των αδυνάτων, αφού τα παιδιά βάσει νόμου δικαιούνται το επίδομα αλληλεγγύης.
Και το σύνθημα όλων ημών, των επαγγελματιών, των αγροτών, των υπαλλήλων είναι ένα: ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΤΩΡΑ!

παράκληση προς τους πολλούς φίλους αγρότες: όταν με το καλό μπουν οι επιδοτήσεις, όταν με το καλό πληρωθείτε 20 λεπτά το κιλό τα ροδάκινα, όταν πληρώσετε τα λιπάσματα, όταν πληρώσετε το ΤΟΕΒ και την ασφάλιση του ΟΓΑ, επειδή θα περισσέψουν πολλά πεταχτείτε μέχρι Κολωνάκι μεριά και δώστε και σε αυτά τα δύσμοιρα γιατρουδάκια μέρος αυτών που θα (λέμε, “θα”) εισπράξετε! Ο έχων δυο χιτώνες….