Κατηγορίες
βουλευτές Ημαθία

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις που διοργάνωσε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης 

Σε μία πλημμυρισμένη από ενεργούς πολίτες κεντρική αίθουσα του κινηματογράφου Star στη Βέροια πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για τα Ελληνοτουρκικά, που διοργάνωσε την Πέμπτη 7 Ιουλίου ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν ο στρατηγός ε.α. και πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης και ο δημοσιογράφος και βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Κέλλυ Κοντογεώργη.

Στην εναρκτήρια τοποθέτησή του κ. Τσαβδαρίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η αθρόα προσέλευση του κόσμου τον γεμίζει ικανοποίηση και δικαιώνει τις σκέψεις ότι οι πολίτες της Ημαθίας δικαιούνται, προσδοκούν αλλά και αγκαλιάζουν κάθε σοβαρή, υπεύθυνη, άμεση και πολύπλευρη ενημέρωση για όλα τα ζητήματα πρώτης γραμμής, πολλώ δε μάλλον για όσα αφορούν τα εθνικά μας θέματα, για τα οποία ο τόπος μας έχει μέσα στον χρόνο δώσει αίμα και ψυχή.

Υπογράμμισε δε ότι νιώθει πολύ συγκινημένος καθώς η εκδήλωση έγινε σε μία ημέρα με τεράστιο συμβολισμό για την παράταξη της ΝΔ καθώς συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τον θρίαμβο στις εκλογές του 2019.

Την εκδήλωση του κ. Τσαβδαρίδη χαιρέτησαν με βίντεο που απέστειλαν τόσο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση ΕΔΩ