Κατηγορίες
ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας

Ετοιμότητα δηλώνει η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας

Ετοιμότητα να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες 24 – 30 ώρες δηλώνει η ΔΕΥΑ του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε (αλλά δεν τις έχουμε επιβεβαιώσει ακόμη), γίνονται και κάποιες εργασίες καθαρισμών φρεατίων εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Αλεξάνδρειας. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑ έχει δοθεί ένας τηλεφωνικός αριθμός για να απευθύνονται οι δημότες – μόνο που αυτός αφορά δημότες της Δ.Ε. Αλεξάνδρειας. Οι δημότες στις άλλες Ενότητες που θα απευθύνονται;;

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑ είναι η ακόλουθη:

Η Δ.Ε.Υ.Α  Αλεξάνδρειας ενημερώνει ότι τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης θα βρίσκονται σε έκτακτη ετοιμότητα κατά την διάρκεια της επιδείνωσης του καιρού στην περιοχή μας σύμφωνα με τις προβλέψεις της  ΕΜΥ που θα ξεκινήσουν από σήμερα αργά το απόγευμα 08/07/2022 ημέρα Παρασκευή και θα διαρκέσουν ως αργά το απόγευμα 09/07/2022 ημέρα Σαββάτου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν  άμεσα τις επιπτώσεις που θα προκύψουν από  εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι Δημότες της Δ.Ε Αλεξάνδρειας μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979790823 (συνεργείο ετοιμότητας).