Κατηγορίες
αντιδήμαρχοι

Ποιος “πριονίζει” τον αντιδήμαρχο Δελιόπουλο στο δημαρχείο;;;

Από ότι φαίνεται εσχάτως το κλίμα για τον αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας Στέφανο Δελιόπουλο εντός του δημαρχείου δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσε να υπάρξει, αφού βλέπει να μπαίνουν συνεχώς “τρικλοποδιές”.

Το παρασκήνιο είναι μεγάλο και ειδικά το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει εμφανή – με τρόπο που δε σηκώνει αμφισβητήσεις – οι προσπάθειες που γίνονται για να τον σαμποτάρουν κάποιοι (ονόματα δεν θα σας πούμε ακόμη, θα σας παραθέσουμε όμως γεγονότα που τους φωτογραφίζουν).

Στα γεγονότα λοιπόν:

τελευταίο δείγμα της προσπάθειας “πριονίσματος” του Δελιόπουλου (ο οποίος ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος μεταξύ όλων των υποψηφίων όλων των συνδυασμών) είναι ο ορισμός του ως εισηγητή στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ θέμα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 27 Απρίλιου 2022.

Το συμβούλιο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Βάλτε τώρα στον λογαριασμό και τα εκτός ημερησίας (κανά μισάωρο) συν τον χρόνο συζήτησης για τα 9 πρώτα θέματα, τότε θα πιάσουμε ώρα 8 και βάλε.

Στις 8 όμως ξεκινάει η άλλη μεγάλη αγάπη του αντιδημάρχου, ο ΠΑΟΚ που παίζει στον ημιτελικό εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Κάποιος εκεί στο δημαρχείο δεν τον θέλει τον Δελιόπουλο. Και όλο του βάζει τρικλοποδιές…

(δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος που έχει τρέλα με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και άλλοι, της συμπολιτεύσεως και της αντιπολιτεύσεως. Ενώ ας μη λησμονούμε και τη χρόνια “διαμάχη” Δελιόπουλου – Γκυρίνη, που σήμερα θα …βαθύνει.)