Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ …ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ;


Μπορεί να μιλάμε πολύ εδώ στην Ελλάδα για επιστροφή στη δραχμή, όμως δεν είναι και λίγα τα δημοσιεύματα στο internet σε “καλά” sites αλλά και σε αυτά διαφόρων περίεργων, τα οποία αναφέρουν πως αν η Γερμανία είχε λίγο ισχυρότερη κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα (γιατί μετά τις προχθεσινές εκλογές η Μέρκελ έχασε ακόμη περισσότερη κοινοβουλευτική δύναμη) τότε θα “αποχωρούσε” από το κλάμπ του ευρώ.
Λες; Από την Ελλάδα και άλλες αδύναμες οικονομίες να το περιμένουν, από το δυνατό χαρτί της Ένωσης να μας έρθει; Γιατί συνήθως αυτός που χάνει τα περισσότερα είναι ο δυνατός, οπότε σπεύδει να απομακρυνθεί στα γρήγορα….

Από την άλλη έχουμε το δημοσίευμα του ειδησεογραφικού zougla.gr το οποίο ακολούθησε μια νταλίκα μέχρι το Νομισματοκοπείο (3η φωτό, αριστερά). Το site αναφέρει ότι ήρθε μια νταλίκα με υλικό για την εκτύπωση χαρτονομισμάτων των 10 ευρώ – σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί η έλλειψη ρευστού στην αγορά αλλά και να ακολουθηθεί η συνταγή της αμερικανικής FED, με εκτύπωση πληθωριστικού χρήματος. Αν όμως το υλικό ΔΕΝ είναι για εκτύπωση 10ευρου αλλά άλλου νομίσματος (πχ δραχμούλας); Πάντως το θέμα δεν στερείται βάσης, αφού αν δείτε το βίντεο της zougla.gr, σε όλη τη διαδρομή η νταλίκα κινείται με αναμμένα τα αλάρμ ενώ την ακολουθούν (ή προπορεύονται) αυτοκίνητα της αστυνομίας, κάποια λεωφορειάκια με συμβατικές πινακίδες και 2 μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα με πινακίδες Ελβετίας.

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ….