Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΑΧΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Πολύ καιρό κράτησε το σήριαλ με το νερό του Αράχου και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι φίλτατοι Πόντιοι κάτοικοι του χωριού αυτού να τους περιλάβουν όλους – μηδενός εξαιρουμένου – με το κοντόξυλο!

Η συνέχεια της …”Λάμψης” σχετίζεται με την αποξήλωση μιας αντλίας από το χωριό και τη μεταφορά της σε άλλο σημείο (άλλου δημοτικού διαμερίσματος), όπου θα χρησιμοποιηθεί – όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αράχου Κυριάκος Παναγιωτίδης – για άλλους σκοπούς, άσχετους με την ύδρευση. Η όλη διαδικασία (αναφέρει στην καταγγελτική του επιστολή ο Κ. Παναγιωτίδης) έγινε με σκοπό την εξυπηρέτηση πελατειακών σχέσεων και προσωπικών φιλοδοξιών, φωτογραφίζοντας με τον τρόπο αυτό τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Πλ Χρ. Παντόπουλο (στη φωτό δεξιά).

Το πρόβλημα δεν ξεκινά με τη μεταφορά μιας αντλίας. Το πρόβλημα είναι παλιό, από την εποχή Δριστά ακόμη, και πρέπει να λυθεί χθες (όχι σήμερα ούτε αύριο, χθες έπρεπε να έχει λυθεί).
Γιατί μιλάμε για την πλήρη ξεφτίλα, όταν παίρουν μια αντλία με την οποία δίδεται νερό σε ένα ολόκληρο χωριό για να τη βάλουν κάπου και να γεμίζουν τα ραντιστικά μηχανήματα.

Όσο για την καταγγελία Παναγιωτίδη ότι το ξήλωμα έκανε ιδιωτική εταιρία (αυτό αναφέρει στην επιστολή του), το δικό μου ερώτημα είναι απλό & διπλό: κάνατε που κάνατε το τραγικό το λάθος, αρχές της θερινής περιόδου, τόσοι εργάζονται στη Δ.Ε.Υ.Α.Πλ, ιδιωτικό συνεργείο θα έπρεπε να πληρώσει ο Δήμος; Προσωπικό γιοκ;;;