Κατηγορίες
Ημαθία Πολιτικά κόμματα

Ποιοι εξελέγησαν στην Ν.Ε. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. πραγματοποιήθηκαν στην Ημαθία την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Κάλπες είχαν στηθεί στους 3 Δήμους και όπως αναφέρει το ενημερωτικό του ΣΥΡΙΖΑ η προσέλευση ήταν “ικανοποιητική” – περίπου 600 μέλη ψήφισαν σε όλη την Ημαθία.

Τα μέλη που εκλέγονται είναι τα ακόλουθα – στην ανακοίνωση δεν υπάρχει αριθμός ψήφων που έλαβαν οι υποψήφιοι αλλά αναφέρονται αλφαβητικά:

1ΑΥΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
2ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΑ
3ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
4ΙΝΤΖΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
5ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
6ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
7ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ ΝΙΚΗ
8ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
9ΚΛΕΤΣΙΔΗ ΦΕΝΙΑ
10ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
11ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
12ΠΑΠΑΔΙΝΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
13ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
14ΠΕΠΕΛΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
15ΣΑΖΑΚΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
16ΣΑΡΑΝΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
17ΣΤΑΚΤΑΡΗ ΓΙΩΤΑ
18ΤΣΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
19ΦΡΑΓΚΟΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Την επόμενη βδομάδα θα συγκληθεί η Ν.Ε για να εκλέξει τον συντονιστή και τον αναπληρωτή συντονιστή.

Πέραν των ονομάτων των υποψηφίων που εκλέγονται στο ενημερωτικό του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας αναφέρονται επίσης τα εξής:

“Ολοκληρώθηκε η εσωκομματική εκλογική διαδικασία ανάδειξης της νέας Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, με ικανοποιητική προσέλευση των μελών του Κόμματος, που άγγιξε τα 600 μέλη, σε όλο τον Νομό. Σε μια δύσκολη περίοδο για το Κόμμα, τα μέλη έδειξαν ότι έχουν αντανακλαστικά αγωνίας, έντονου προβληματισμού, αλλά και ελπίδας για το αύριο του χώρου, που είναι η μοναδική απάντηση απέναντι στην πιο σκληρή Κυβέρνηση που έχει δει η χώρα μας.

Η προσέλευση των μελών του Κόμματος δίνει ισχυρή εντολή και απαιτεί από τη Νομαρχιακή επιτροπή να ασχοληθεί με τα προβλήματα του κόσμου, με εξωστρεφείς δράσεις, να ολοκληρώσει την ανασυγκρότηση του Κόμματος, να γειωθεί με την κοινωνία, με παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα ζωής των πολιτών του Νομού Ημαθίας.”