Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Γκυρίνης: “το ΣτΕ θα καθορίσει αν γίνουν ή δεν γίνουν εκλογές”

Συνέντευξη τύπου στην οποία ερωτήθηκε για μια σειρά από θέματα της τοπικής πολιτικής επικαιρότητας (εκλογικά, μετεκλογικά, για το θέμα του ΣτΕ, για τη λειτουργία του Δήμου κλπ) παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ και blogs ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

Όπως ήταν φυσικό το ενδιαφέρον σχεδόν μονοπώλησαν οι ερωταπαντήσεις που σχετίζονται με τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν ήδη εκδοθεί και με το τι γίνεται στο εξής, μέχρι και την συνεδρίαση του ΣτΕ και μέχρι τις εκλογές (αν τελικά γίνουν).

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας αναφέρθηκε επίσης στην κατάσταση του συνδυασμού του, στο ότι λειτουργεί σε δυο παράλληλα επίπεδα (αναμονή για προκήρυξη των εκλογών και αναμονή για την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ), στη σχέση του με τον Σ. Κούγκα.

Υπήρξαν και ερωτήσεις για την καθημερινότητα, για το πως επηρεάζεται η λειτουργία του Δήμου από αυτή τη δικαστική περιπέτεια, για το θέμα των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης, των οχημάτων του Δήμου, του κυνοκομείου κλπ.

Δείτε στη συνέχεια απόσπασμα από την αρχική τοποθέτηση του δημάρχου Αλεξάνδρειας καθώς και τις απαντήσεις του στις ερωτήσεις που τέθηκαν από την Περισκόπηση.