Κατηγορίες
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Συνέντευξη τύπου για την 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις της HotelΒrain Academy πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου της 10ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition.

Εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας RM International μίλησε ο CEO κος Κωστής Μοσχονάς, ο οποίος ξεκινώντας από μια σύντομη αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, και ευχαριστώντας τους συντελεστες της έκθεσης για την πολύτιμη υποστήριξή τους, παρουσίασε τη φετινή διοργάνωση και το όραμά του για το μέλλον.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας στρέφει το βλέμμα της στο εξωτερικό και φιλοξενεί 50 διεθνείς buyers από χώρες όπως η Σιγκαπούρη, ο Καναδάς, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και χώρες της Ευρώπης που αναζητούν ποιοτικά ελληνικά ποιοτικά προϊόντα.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Εξωστρέφειας κου Μπάνε Πρέλεβιτς από την τιμώμενη περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο χαιρετισμό του, τον οποίο διάβασε η υπεύθυνη επικοινωνίας της RM International κα Γιώτα Παπαβασιλείου, ο κος Πρέλεβιτς αναφέρθηκε στην πολιτική εξωστρέφειας για την ενίσχυση του αγροδιατροφικού τομέα της περιοχής, στα προϊόντα που αποτελούν τα «δυνατά χαρτιά» της Κεντρικής Μακεδονίας και τα οποία θα παρουσιάσουν στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition οι 23 συμμετέχουσες επιχειρήσεις, αλλά και στις συνταγές της Μακεδονικής Κουζίνας οι οποίες θα παρουσιαστούν στο stage του Μαγειρεύουμε Ελλάδα από διακεκριμένους chef της Ένωσης επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδος.