Κατηγορίες
διεθνή

Η μετά τον Πρόεδρο εποχή

Όταν γίνονταν οι εκλογές στις ΗΠΑ (τον Νοέμβριο του 2020) για την ανάδειξη του Προέδρου αυτής της χώρας, εδώ στην Περισκόπηση γράφαμε το εξής απλό: “τα μάτια σας και στους υποψήφιους αντιπροέδρους, όχι μόνο στον Τράμπ και στον Μπάιντεν”.

Για τον αντιπρόεδρο του Τράμπ δεν είναι ανάγκη να γίνει κάποια αναφορά, έχασε ο άνθρωπος. Το μόνο που πρέπει να αναφερθεί είναι πως ο Πένς ίσως και να ήταν ο μοναδικός εκ των κορυφαίων της Κυβέρνησης του ανεκδιήγητου Τράμπ που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων όταν έγινε το ρεσάλτο στο Καπιτώλιο (τον Ιανουάριο του 2021).

Για την Χάρις όμως πρέπει να γίνει μια αναφορά, επειδή κέρδισε κι επειδή η νίκη στις εκλογές εκείνες την έφερε στη θέση του αντιπροέδρου, με έναν πρόεδρο που διανύει ήδη το 81ο έτος της ηλικίας του και απ’ ότι φαίνεται αντιμετωπίζει διάφορα θεματάκια…

Οπότε λοιπόν ξαναγράφουμε: τα μάτια στην Χάρις. Γιατί μπορεί ο γνωστός… Μπαϊντενόπουλος να μην είναι όπως ακριβώς ανέμεναν οι εν Ελλάδι φανατικοί υποστηρικτές του (που μας είχαν πρήξει), μπορεί ο ίδιος να μιλάει μέχρι και για υποψηφιότητά του το 2024, η Χάρις όμως μπορεί να αλλάξει το σκηνικό και τα πράγματα να πάνε ακόμη χειρότερα.

Και τότε το “βρείτε τα” πιθανότατα να ακούγεται ακόμη πιο έντονα και να είναι ακόμη πιο πιεστικό….