Κατηγορίες
Ημαθία

Επιτυχής ο ετήσιος χορός των αστυνομικών υπαλλήλων της Ημαθίας

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Βέροια η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, στην ασφυκτικά από κόσμο αίθουσα του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης Voice. Η προσέλευση των μελών και των φίλων της Ένωσης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Στην εκδήλωση των αστυνομικών υπαλλήλων της Ημαθίας παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης, οι δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας, ο υφυπουργός Οικονομικών Α. Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Λ. Τσαβδαρίδης και Τ. Μπατζώκας και ο πρόεδρος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστος Μαυραγάνης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ένωση αποφάσισε να απονείμει τιμητικές πλακέτες σε ιδιώτες και φορείς, για την διαχρονικά ανιδιοτελή προσφορά τους στην ΕΑΥΝΗ και τα μέλη της.

Με απόφαση του ΔΣ αποφασίστηκε επίσης να απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην ομάδα πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας η οποία ήταν η πρώτη συσταθείσα σε ολόκληρη τη Χώρα πριν από 25 έτη, τα αποτελέσματα και η αποδοτικότητα της οποίας αποτέλεσε αφορμή για την εφαρμογή αυτού του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Την πλακέτα παρέλαβαν οι επικεφαλής της πρώτης και της σημερινής συστάσεως της Στ. Συμεωνίδης Στέφανος και Δημ. Γεωργούλας, αντίστοιχα.