Κατηγορίες
αθλητικά

Βόλεϊ – νέα νίκη του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Η “αρμάδα” που λέγεται Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ συνεχίζει ακάθεκτη στη κορυφή του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. “Ανίκητη ” (5-0 νίκες) κι “άχαστη” (15-0 σετ) στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ούτε η ομάδα της Βέροιας κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία της ομάδας της Αλεξάνδρειας, η οποία παρότι δεν έπιασε υψηλή απόδοση έφτασε σε μία εύκολη νίκη όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν τέτοια που ο νικητής κρίθηκε νωρίς παρά το “μουδιασμένο” ξεκίνημα των αθλητριών της Αλεξάνδρειας.

Την ερχόμενη αγωνιστική (το Σάββατο 17/12, στις 6 το απόγευμα) η ομάδα του Γιάννη Σταυρόπουλου έχει ένα εντός έδρας ντέρμπι κορυφής, με τον Πιερικό και καλεί τους φίλους του αθλήματος να παρευρεθούν και να ενισχύσουν την ομάδα.

Η σύνθεση της ομάδας στο παιχνίδι του Σαββάτου ήταν: (coach Σταυρόπουλος Γιάννης) Χατζοπούλου Δήμητρα, Ζηνονίδου Μένια, Παπάζη Αναστασία, Μπέγκα Στέλλα, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Τζέση Τσέρι, Παπαμιχαήλ Κωνσταντίνα, Μάγου Μαρία