Κατηγορίες
αθλητικά

Βόλεϊ ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – κράτησε το αήττητο και την πρώτη θέση

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε μετά από τα παιχνίδια του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου η ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, αφού η νίκη επί της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών συνοδεύτηκε από μηδενική απώλεια σετ.

Το Σάββατο το απόγευμα τα κορίτσια του ΓΑΣ επικράτησαν σχετικά εύκολα ενός αξιόλογου αντιπάλου. Ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι κατακτώντας με άνεση τα δύο πρώτα σετ.

Στο τρίτο σετ, λίγο η χαλαρότητα, λίγο το αίσθημα της “σίγουρης νίκης”, έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα των Γιαννιτσών να το διεκδικήσει μέχρι τέλους. Η ψυχραιμία κι η εμπειρία των κοριτσιών της ομάδας της Αλεξάνδρειας έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε να κατακτήσουν κι αυτό το σετ και να φτάσουν έτσι σε ακόμη μία μεγάλη νίκη.

Για ακόμη μία φορά, τις εντυπώσεις έκλεψε το φίλαθλο κοινό, που με την έντονη παρουσία του αποτέλεσε τον “καλύτερο παίκτη” της ομάδας.

Σύνθεση: (coach Σταυρόπουλος Γιάννης) Χατζοπούλου Δήμητρα, Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Ζηνονίδου Μένια, Μπέγκα Στέλλα, Παπάζη Αναστασία, Παπαμιχαήλ Κωνσταντίνα, Τζέση Τσέρι, Μάγου Μαρία

Ακολουθεί το ημαθιώτικο ντέρμπι μεταξύ του Ποσειδώνα Βέροιας και του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Μακροχωρίου το Σάββατο 10/12/2022 (στις 6 το απόγευμα).