Κατηγορίες
Ημαθία Πολιτικά κόμματα

Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ημαθίας διοργανώνει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00μ.μ στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον ημερίδα με θέμα “Οι έξι εθνικές προτεραιότητες”, με ομιλητές τον Γιώργο Βασιλειάδη (Αν. Γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ) και τον Χρήστο Σπίρτζη (βουλευτή Ανατολικής Αττικής, Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη και μέλος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.).

Στόχος των Ημερίδων που πραγματοποιεί πανελλαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι η επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος του όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Πρόεδρο του και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο θα παρευρίσκονται συνδικαλιστικές οργανώσεις, παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολίτες σε μια συζήτηση στη βάση των αναγκών, της άμεσης προοπτικής, των προτάσεων και των λύσεων.

“Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει. Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας. Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας.” καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.