Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Δήμος Αλεξάνδρειας: στην πανελλαδική στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Στην τετράωρη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – για την περικοπή του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας για χιλιάδες δικαιούχους και αποκλεισμό ολόκληρων κατηγοριών εργαζομένων από αυτό – συμμετέχουν την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου από τις 7 έως τις 11 το πρωί οι εργαζόμενοι του Τμήματος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κίνησης Οχημάτων, της Διεύθυνσης της Υπηρεσίας Δόμησης, και Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Νευραλγικό το πόστο που έχουν όσοι εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας των Δήμων και σίγουρα το συγκεκριμένο επίδομα ΔΕΝ θα πρέπει να περικοπεί (ή έστω θα πρέπει να πάψει να είναι επίδομα και να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του μισθού τους).

Σκεφτείτε λίγο πως θα ήμασταν χωρίς αυτούς τους εργαζόμενους, παντού στον κόσμο….

Και μια σημείωση: προβλήματα με την αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Αλεξάνδρειας υπήρχαν και θα υπάρχουν αν δε γίνουν συγκεκριμένα πράγματα (όπως π.χ. αν δεν ολοκληρωθεί ο ΣΜΑ στο Νησέλι και αρχίσει να χρησιμοποιείται).