Κατηγορίες
αθλητικά τοπική επικαιρότητα

Εκκίνηση στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας (με Διασυλλογικούς Αγώνες Στίβου)

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 7 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της Αλεξάνδρειας η πρώτη ημέρα των Διασυλλογικών Αγώνων και συνθέτων Κ16 του ομίλου της Κεντρικής Μακεδονίας (ενός εκ των συνολικά 18 ομίλων).

Οι Διασυλλογικοί θα συνεχιστούν το Σάββατο 8 Μαΐου, από το πρωί.

Ήταν η πρώτη ημέρα αγώνων στο Δημοτικό Στάδιο της Αλεξάνδρειας, που έχει αποκτήσει – κατά γενική ομολογία αθλητών και προπονητών με τους οποίους μιλήσαμε – έναν από τους καλύτερους αγωνιστικούς χώρους για αγώνες δρόμου στη βόρεια Ελλάδα.

Αν υπάρξει και συνολική αναβάθμιση του χώρου (με νέα καθίσματα, αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου για τις ρίψεις και τα άλματα και σύγχρονοι χώροι για αθλητές και προπονητές), τότε είναι περισσότερο από σίγουρο πως η περιοχή θα μπορούσε να αποτελέσει στο μέλλον – σε συνδυασμό και με το δημοτικό κολυμβητήριο – πόλο έλξης για αθλητές κάθε ηλικίας και επιπέδου αλλά και για τους φίλους του αθλητισμού.

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στην Αλεξάνδρεια στις 11 Ιουνίου 2021 (1ο Αλεξανδρινό μίτινγκ στίβου) – περισσότερα ΕΔΩ.