Κατηγορίες
Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

“Έκλεισε” η προεκλογική περίοδος – τι είπαν στις τελευταίες τους συγκεντρώσεις Γκυρίνης, Ναλμπάντης, Χαλκίδης

“Έκλεισε” το βράδυ της Παρασκευής 24/5 η προεκλογική περίοδος και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αλεξάνδρειας – Π. Γκυρίνης, Κ. Ναλμπάντης, Α. Πανταζόπουλος, Μ. Χαλκίδης – με συγκεντρώσεις τους σε Αλεξάνδρεια, Μελίκη και Πλατύ ολοκλήρωσαν τη σχεδόν δίμηνη προεκλογική τους εκστρατεία. Ο Ηλ. Ιακωβίδης έκανε την κεντρική του ομιλία στην Αλεξάνδρεια νωρίτερα, στη Δευτέρα 20/5.

Δείτε στη συνέχεια:

Π. Γκυρίνης (δ.τ.):
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Με μια μεγάλη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στην Αλεξάνδρεια έκλεισε το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου ο κύκλος των προεκλογικών ομιλιών του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη.

“Σας καλωσορίζω στην αποψινή συγκέντρωση νίκης της Ώρας Ευθύνης. Ένα μήνυμα νίκης από την καρδιά της πόλης, που σαν αστραπή θα φτάσει και θα φωτίσει όλα τα χωριά μας. Μακάρι να μπορούσα να σφίξω το χέρι του καθενός και της καθεμιάς και να σας πω, ένα μεγάλο ευχαριστώ” είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο Π. Γκυρίνης.

“Απ’ άκρη σε άκρη του Δήμου μας, από γωνιά σε γωνιά, όλες αυτές τις μέρες έγινε γνωστό με τον πιο δυνατό τρόπο, με τον πιο ηχηρό τρόπο, ότι στις 26 Μαΐου η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ θα είναι ο νικητής”, ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταφέροντας και μ’ αυτό τον τρόπο στους παρευρισκόμενους συνδημότες μας την εικόνα και το κλίμα που επικρατεί και που αποδέκτες του ήταν – μέσα από τις επισκέψεις και τις ομιλίες – όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επικεφαλής του συνδυασμού “ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” στην ομιλία του αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα που η παράταξη ψήφισε, ενέταξε σε χρηματοδοτικά προγράμματα, πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών καθώς και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη περίοδο.

Αναφέρθηκε επίσης στην προεκλογική περίοδο και σε όσα όλο αυτό το διάστημα έχουν αναφέρει άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι. Όπως είπε, μοιράζουν υποσχέσεις, λένε ανακρίβειες, αγνοούν γεγονότα και “ξεχνούν” έργα που έκανε η Ώρα Ευθύνης το διάστημα από το 2014 μέχρι και σήμερα.

Όμως όλα αυτά οι δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας τα γνωρίζουν, τα έχουν καταλάβει και στις 26 Μαϊου θα δώσουν την απάντηση που πρέπει, επιλέγοντας την Ώρα Ευθύνης.

“Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Να μην λείψει κανείς από αυτή τη νίκη.” είπε στο κλείσιμο της ομιλίας του στην Αλεξάνδρεια”


Κ. Ναλμπάντης (δ.τ. – ομιλία, απόσπασμα):

“Σας ευχαριστούμε για την αποψινή σας μεγαλειώδη συγκέντρωση.
Σας ευχαριστούμε, γιατί η σημερινή σας παρουσία, βάζει τέλος στο ερώτημα ποια θα είναι η αυριανή Διοίκηση,
βάζει τέλος στο ερώτημα ποιο ψηφοδέλτιο θα είναι πρώτο στις 26 του Μάη και θα καθορίσει την τύχη του Δήμου.
Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,
Εσείς, ο λαός της Αλεξάνδρειας, δώσατε την απάντηση.
Η Αλεξάνδρεια ψήφισε.
Η Αλεξάνδρεια ψήφισε, ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, γιατί είναι ένας συνδυασμός χωρίς εξαρτήσεις,
Χωρίς δεσμεύσεις,
χωρίς κομματική ταυτότητα,
χωρίς να απολογείται πουθενά, παρά μόνο σε ΣΑΣ

Στις 26 του Μάη θα καθοριστεί η πορεία του Δήμου μας.
Η Αλεξάνδρεια δεν αντέχει άλλη μια χαμένη τετραετία. Έχει ανάγκη από μια ΝΕΑ, ΙΚΑΝΗ, ΦΕΡΕΓΓΥΑ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
Είναι ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, να εκφραστεί και να δυναμώσει η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ φωνή του πολίτη της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων.”


Μ. Χαλκίδης (δ.τ.):
Κέρδισε παλικαρίσια και την τελευταία μάχη. Επόμενος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας ο Μιχάλης Χαλκίδης.

Η Μελίκη με την αποψινή συγκέντρωση, επιβεβαίωσε αυτό που η χθεσινή μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Αλεξάνδρεια είχε καταδείξει. Η εκλογική μάχη έχει κριθεί και ο Μιχάλης Χαλκίδης είναι μεταξύ αυτών που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο.

Ο συνδυασμός “Δύναμη Ανατροπής-Νέα Σελίδα” ευχαριστεί όλους τους πολίτες του πρώην Δήμου Μελίκης, που έκλεισαν τα αυτιά στην παραπληροφόρηση και την χυδαιότητα και με καθαρή φωνή ανακήρυξαν Δήμαρχο τετραετίας τον Μιχάλη Χαλκίδη.

(μέχρι αργά δεν υπήρξε κάποιο δ.τ. από το συνδυασμό του Α. Πανταζόπουλου)