Κατηγορίες
τοπική επικαιρότητα

Κυτούδης για Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος: «δυστυχώς έχει καβαλήσει το καλάμι … δείχνει εμπάθεια».

pantop-kytoudisΣυνέντευξη (που άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και διαφορετικά) έδωσε στον ΤΟΕΒ Τρικάλων ο πρόεδρος του και δημοτικός σύμβουλος Μόσχος Κυτούδης.

Κληθέντα στον ΤΟΕΒ Τρικάλων τοπικά ΜΜΕ και blogs (κατ’ επιλογήν και όχι όλα, και αυτό να το σημειώσουμε) κατέγραψαν δήλωση – αντίδραση του τελευταίου, παρουσία και του αντιπροέδρου του ΤΟΕΒ, σχετικά με δήλωση που έκανε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος λίγες ημέρες νωρίτερα για πρόβλημα που δημιουργήθηκε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων σε περιοχή του αγροκτήματος Πλατέος.

«Η κυρία Μάρθα δυστυχώς έχει καβαλήσει το καλάμι, να το πω σκληρά, γιατί….

νομίζει ότι είναι πέρα από πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου εκτελεί και χρέη αντιδημάρχου και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό. Την έχω δει το καλοκαίρι να έχει το jcb και το φορτηγό και να τραβάει τα χώματα του Δήμου, που είναι ανεπίτρεπτο, δεν νοιάστηκε για τα υπόλοιπα τα χωριά που έχουν προβλήματα, την έχω δει με το αυτοκίνητο του Δήμου να είναι στα Lidl και να ψωνίζει, νομίζω ότι αυτά πρέπει να σταματήσουν», ανέφερε το Μ. Κυτούδης.

Όπως κι αν έχει, η επίθεση προς την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πλατέος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παραλήρημα, ενώ αν την ακούσει κάποιος προσεκτικά θα αντιληφθεί ότι ο ίδιος ο Μ. Κυτούδης αυτοαναιρείται σε κάποια σημεία σχετικά με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Από αυτά που καταλάβαμε από τα βίντεο που είδαμε, το πρόβλημα του δημοτικού συμβούλου δεν είναι η πρόεδρος προσωπικά ή ότι έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Από τα βίντεο φαίνεται πως αλλού είναι το πρόβλημα, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε σε κάποιο σημείο: «αυτή τη στιγμή κάνει κουμάντο (σ.σ.: προφανώς εννοώντας τη Δημοτική Ενότητα Πλατέος) η πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Πλατέος και λυπάμαι για αυτό – να κάνει κουμάντο ο πρόεδρος των Τρικάλων, γιατί δείχνει στο πρόσωπό μου μια εμπάθεια, δείχνει στα Τρίκαλα μια εμπάθεια. Και τους ξέρετε πολύ καλά τους λόγους που δείχνει εμπάθεια.».

Δυστυχώς ο Μ. Κυτούδης, ένας άνθρωπος που τρέχει πραγματικά για υποθέσεις του Δήμου και φέρνει αποτελέσματα, για πολλοστή φορά φάνηκε να παρασύρεται από άλλα συναισθήματα. Τα οποία του «βγήκαν» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αυτής.

Ίσως θα πρέπει να τα αποβάλλει οριστικά (γιατί δεν συνάδουν με τις δημόσιες θέσεις που έχει αλλά και επειδή τον αδικούν) και να αντιληφθεί το μέγεθος των θέσεων στις οποίες βρίσκεται και υπηρετεί (στις οποίες βρίσκεται με ψήφους αγροτών από τον κάμπο της Ημαθίας – Θεσσαλονίκης και δημοτών από το σύνολο του Δήμου Αλεξάνδρειας), ούτως ώστε σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συναδέλφους του συμβούλους, με τους προέδρους των Δημοτικών και των Τοπικών Κοινοτήτων αλλά και στο πλαίσιο της λειτουργίας του ΤΟΕΒ (του οποίου είναι πρόεδρος) να λειτουργούν όλοι μαζί αποτελεσματικά.

Άλλωστε και ο ίδιος αλλά και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος με τη λειτουργία τους έχουν αποδείξει ότι είναι και ενεργοί και αποτελεσματικοί όταν αναλαμβάνουν κάτι.