Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια πολιτική

Στην Αλεξάνδρεια ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγας

syriza-alexadnrias-2016091206Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγας. Αρχικά παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και blogs ενώ στη συνέχεια συμμετείχε (ως ο βασικός ομιλητής) σε συγκέντρωση-ανοιχτή συνέλευση του κόμματος.

Η συνέντευξη, που έλαβε χώρα στα γραφεία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας, προηγήθηκε της ανοιχτής συνέλευσης που διοργάνωσε η Ο.Μ. Αλεξάνδρειας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο γραμματέας του μεγάλου κυβερνητικού εταίρου αναφέρθηκε σε σειρά από θέματα που του τέθηκαν, μεταξύ αυτών στην οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, στα φορολογικά, στην παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ κλπ ενώ ο βουλευτής Χ. Αντωνίου (απαντώντας σε ερώτηση της Περισκόπησης) αναφέρθηκε στο προσφυγικό και στο τι θα γίνει στο ΚΠΦΠ της Αλεξάνδρειας.

Η είδηση που βγήκε κατά την τοποθέτηση του Γραμματέα της Κ.Ε. του κυβερνώντος κόμματος είναι ότι σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η ΕΝΚΛΩ. Στην ανοιχτή συνέλευση, που έγινε περίπου μια ώρα αργότερα, κεντρικός άξονας ήταν η παρουσίαση των θέσεων για το 2ο Συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον Οκτώβριο. Σε αυτή παρευρέθηκαν και οι βουλευτές του κόμματος Χρ. Αντωνίου και Φρ. Καρασαρλίδου.

(περισσότερα θα μπορείτε να δείτε σε άλλες αναρτήσεις).

syriza-alexadnrias-2016091206

syriza-alexadnrias-2016091211

syriza-alexadnrias-2016091225

syriza-alexadnrias-2016091233