Κατηγορίες
Οικονομία

Ελληνικό χρέος και ΔΝΤ: μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη!

espergreciaΤι λέμε τόσο καιρό, από το 2009 ;;;; Ότι οι κολλητοί μας, αν δεν τους στείλουμε από ‘κει που ήρθαν εμείς οι ίδιοι, θα μείνουν εις τον αιώνα τον άπαντα.

Τι προτείνει σήμερα η Κριστίν και η παρέα της; Όχι σε εμάς, εμάς μας έχουν γειωμένους κανονικά και με τον νόμο! Στις Βρυξέλλες τα προτείνουν (γιατί οι Γερμανοί ήδη φέρνουν αντιρρήσεις για πολλά, αν και θέλουν το ΔΝΤ μέσα σε όλα, αλλιώς θα σταματήσουν να «δανείζουν» την Ελλάδα, όπως πολλές φορές έχουν πει).

Σύμφωνα με αμερικανική εφημερίδα το ΔΝΤ προτείνει πάγωμα των τόκων ως το 2040 και εξόφληση των δανείων σταδιακά ως το 2080! Επίσης το ΔΝΤ ζητά το επιτόκιο στα δάνεια από τους ευρωπαίους δανειστές να παραμείνει σταθερό ως 40 χρόνια στο 1,5% που είναι σήμερα, έως ότου αρχίσει η αποπληρωμή κεφαλαίου.

Και αυτά για να παραμείνει το ευαγές αυτό ίδρυμα στο λεγόμενο «ελληνικό πρόγραμμα» – που δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα «ελληνικό πείραμα» με πειραματόζωα όλους εμάς και περιβάλλον παρατήρησης-διεξαγωγής του πειράματος το Ελληνικό Κράτος (για να δουν και πόσο μπορεί να αντέξουν κράτος και πολίτες δηλαδή).

Μέχρι το 2080!!!! Όταν τα παιδιά μας θα είναι 70άρηδες και εμείς ταπεινή αστρόσκονη. Όταν τα εγγόνια μας θα μας μπινελικιάζουν πατόκορφα γιατί κοιμηθήκαμε και μας έδεσαν χειροπόδαρα για πάντα.

Θα το δεχθούν οι επαΐοντες;; Θα πανηγυρίζουν για μια ακόμη φορά, για την τεράστια αυτή ευκαιρία που μας δίνεται;; Ας τρέξουν να την πιάσουν. Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται αδέρφια….!!!!!!!!