Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια αυτοκίνητο Χωρίς κατηγορία

Αλεξάνδρεια: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του εορτασμού της Απελευθέρωσης της πόλης

pinakidastasistahmenfisΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις “φέρνει” ο εορτασμός της 102ης Επετείου Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας, αφού με απόφαση της Α.Δ. Ημαθίας στις 18 Οκτωβρίου θα απαγορευτεί η στάθμευση και η κυκλοφορία οχημάτων σε αρκετούς δρόμους της πόλης, λόγω των εκδηλώσεων – κυρίως λόγω της πορείας που θα γίνει σε ανάμνηση της εισόδου του Ελληνικού Στρατού στην Αλεξάνδρεια.

.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε τα παρακάτω:
1. Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 07:30΄ έως 10:00΄στην οδό Μακεδονομάχων από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου & 28ης Οκτωβρίου έως και την συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης.

.

2. Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων καθ΄ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων και κατά τις ώρες από 07:30΄έως και το πέρας αυτών στις κάτωθι αναφερόμενες δημοτικές οδούς:
α) Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης από την συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Κατρανίτσα έως και την συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα & Αριστοτέλους.
β) Επί της οδού Μακεδονομάχων από την συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά έως και την συμβολή της με την οδό Σχολείων.
γ) Επί της οδού Αριστοτέλους από την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου έως και την συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα & Εθνικής Αντίστασης.
δ) Επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα από την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως και την συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

.

3. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων είκοσι λεπτά (20) πριν την έναρξη της πορείας που θα πραγματοποιηθεί περί 09:00΄ ώρα και κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων της υπηρεσία μας, έως και το πέρας της διέλευσης αυτής από τα εκάστοτε διερχόμενα σημεία – διασταυρώσεις, στην οδό Μακεδονομάχων από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου & 28ης Οκτωβρίου έως και την συμβολή της με την οδό Κουντάνζη.

.

4. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων είκοσι λεπτά (20) πριν την έναρξη της πορείας προς την πλατεία Ελευθερίας και κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων της υπηρεσία μας, για την πραγματοποίηση περί ώρα 12:30΄ ανοιχτής εκδήλωσης, έως και το πέρας αυτής, στις κάτωθι αναφερόμενες δημοτικές οδούς:
α) Επί της οδού Μακεδονομάχων από την συμβολή της με την οδό Σχολείων έως και την συμβολή της με την οδό Κουντάνζη.
β) Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης από την συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως και την συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Κατρανίτσα

.

5. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, ήτοι από 08:30΄ ώρα έως και το πέρας αυτών, στις κάτωθι αναφερόμενες δημοτικές οδούς:
α) Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης από την συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως και την συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα και Αριστοτέλους
β) Επί της οδού Αριστοτέλους από την συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου έως και την συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα & Εθνικής Αντίστασης
γ) Επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα από την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως και συμβολή της με την οδό Π. Μελά.