Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνεδρίασε χθες το Δ.Σ. του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας

scmaternaΠραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 30 Ιουλίου συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας, και προ ημερήσιας διάταξης ο Χρ. Αλευράς (δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας και μέλος του ΔΣ), ζήτησε να εκδοθεί ψήφισμα κατά της περικοπής κατά 30 % των επιδοτούμενων θέσεων από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. και κατά της μείωσης του επιδοτούμενου ανά νήπιο ποσού.

.

Το ψήφισμα που καταδίκαζε την μείωση των επιδοτούμενων θέσεων, άλλα και την μείωση του ποσού που συνεισφέρει η ΕΕΤΑΑ Α.Ε., ψηφίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από τους όλους τους παρόντες στην συνεδρίαση.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, το πρώτο θέμα «Λήψη απόφασης για έκδοση ψηφίσματος για τη μη εφαρμογή του μέτρου της συγκριτικής αξιολόγησης των υπαλλήλων του Δημοσίου και Ν.Π.Δ.Δ. του Ν.4250/2014».η πρόταση της ΠΟΕ – ΟΤΑ ψηφίσθηκε μόνον από τον Χρ. Αλευρά και την εκπρόσωπο των εργαζομένων, ενώ ομόφωνα ψηφίσθηκαν τα επόμενα δύο θέματα,

«Λήψη απόφασης για έγκριση προμήθειας και διάθεση πίστωσης για προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών στους Παιδικούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου»

και «Λήψη απόφασης για έγκριση προμήθειας και διάθεση πίστωσης για προμήθεια παιδικών καθισμάτων (relax) και καλυμμάτων αυτών για τους Παιδικούς Σταθμούς του Νομικού Προσώπου»