Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ανακοίνωση του συνδυασμού του Φ. Δημητριάδη για τις ομιλίες της Παρασκευής στην Αλεξάνδρεια

logodimitriadisfotis2014Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο” του Φ. Δημητριάδη, με αφορμή τις 2 ομιλίες που θα γίνουν στην Αλεξανδρεια την Παρασκευή – περίπου την ίδια ώρα και στην οδό Βετσοπούλου και οι δυο – εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

“Διευθετήθηκε, σε χωριστές επαφές που είχε το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας με τους συνδυασμούς των κυρίων Δημητριάδη και Γκυρίνη, το θέμα των κεντρικών ομιλιών της Παρασκευής στην πόλη μας.

Ο κ. Δημητριάδης θα μιλήσει στις 20:30 στην οδό Βετσοπούλου από την Κομνηνών με μέτωπο προς την παλαιά εθνική οδό και ο κ. Γκυρίνης, επίσης στην οδό Βετσοπούλου στις 21:00 πέρα από την Εθνικής Αντιστάσεως με μέτωπο προς τον Σταθμό.

Ο συνδυασμός «Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο», έφτασε στη συμφωνία αυτή παρά το γεγονός ότι ο νυν δήμαρχος είθισται να μιλά τελευταίος και απερίσπαστος και ενώ το αίτημά μας είχε υποβληθεί 6 μέρες πριν από αυτό του κ. Γκυρίνη.

Ήταν και είναι απόφασή μας να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο την ηρεμία στην πόλη της Αλεξάνδρειας και να ολοκληρώσουμε την προεκλογικά περίοδο χωρίς εντάσεις και ανόητες αντιπαραθέσεις.”