Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια δελτία τύπου εκλογές Χωρίς κατηγορία

Γκυρίνης για τη χθεσινή συγκέντρωση: “Δεν είπε τίποτα ο Φ. Δημητριάδης γιατί δεν έκανε τίποτα”.

gyrinis pan 4Από το Γραφείο Τύπου του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, με αφορμή τη χθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού του νυν δημάρχου (και επίσης υποψηφίου για τις εκλογές του Μαΐου, Φώτη Δημητριάδη) εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

“Δεν είπε τίποτα ο Φ. Δημητριάδης γιατί δεν έκανε τίποτα.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Αλεξάνδρειας έδωσε την πρώτη παράσταση του πολιτικού του ρεκβιέμ χτες την Κυριακή. Η ανακοίνωση τηλεγραφικού τύπου είναι χαρακτηριστικό της ένδειας τόσο σε προγραμματικό όσο και σε επίπεδο έργων στον δήμο που διοικεί τέσσερα χρόνια.

Ο απερχόμενος δήμαρχος δεν είπε κυριολεκτικά τίποτα γιατί δεν έχει να πει τίποτα. Ταυτίζεται με την πιο φτωχή και αντιπαραγωγική περίοδο της Αλεξάνδρειας και του δήμου συνολικότερα.

Μάλιστα, επηρεασμένος από την πρόσφατη περίοδο της Αποκριάς άλλαξε και την επωνυμία του συνδυασμού του αφού όλοι γνωρίζουν ότι η ΕΛΠΙΔΑ για την Αλεξάνδρεια τελείωσε και φόρεσε την στολή της ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης που όμως δεν βλέπουμε να έρχεται από πουθενά αφού το κύριο μέλημα των απερχόμενων διοικούντων με πρωταγωνιστή τον Φ. Δημητριάδη ήταν η τακτοποίηση ημετέρων και οι δουλειές σε κολλητούς εργολάβους δημοτικούς συμβούλους και διάφορα ρουσφέτια.

Ο δήμος Αλεξάνδρειας και οι κάτοικοί του γνωρίζουν ότι τέσσερα χρόνια πήγαν χαμένα. Χόρτασαν από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Τέτοιες υποσχέσεις ακούστηκαν και χτες χωρίς ίχνος αυτοκριτικής. Επαναλήφθηκε το γνωστό σκηνικό του 2010. Όμως, οι δημότες έχουν κρίση και ικανότητα να αξιολογήσουν την ανεπάρκεια του απερχόμενου σχήματος, να βαθμολογήσουν κάτω από τη βάση τον Φ. Δημητριάδη και να τον στείλουν στο σπίτι του.

ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Γραφείο Τύπου