Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις Χωρίς κατηγορία

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας: “Καλό ταξίδι Μπαϊράμ θα είσαι πάντα κοντά μας”

eidiko dim_nip alexandriaΜια άσχημη είδηση μας περίμενε σήμερα στο σχολείο μας.

Το σκληρό πρόσωπο της αναπηρίας χτύπησε την πόρτα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου. Ο μαθητής μας, ο Μπαϊράμ, δεν θα είναι πια μαζί μας έφυγε στο μεγάλο ταξίδι της ΖΩΗΣ, το Σάββατο το βράδυ η καρδιά του δεν άντεξε. Η “κακή” του υγεία είναι η αιτία αυτής της απώλειας.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη στους γονείς και στους συγγενείς του. Θα παραμένει για μας ανεξήγητο γιατί ένα παιδί να φεύγει έτσι μακριά μας.

Διαπιστώνουμε, όμως, για μια ακόμα φορά ότι η αναπηρία σε συνδυασμό με την άσχημη οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί και δυστυχώς πολλές φορές υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα.

Η απώλεια του Μπαϊράμ μας κάνει να αναρωτηθούμε αν ο Μπαϊράμ είχε τα φάρμακά του και την περίθαλψη που είχε ανάγκη θα είχε ίδιο το αποτέλεσμα.

Το ερώτημα θα παραμείνει αναπάντητο μέχρις ότου η πολιτεία και όλες οι δομές της Υγείας (πρόληψης και αντιμετώπισης)θα αντιμετωπίζουν τους Ανάπηρους αλλά και όλους τους πολίτες με μια διαφορετική αντιμετώπιση και ευαισθησία πιστεύοντας πάντα ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από τα κέρδη και τα μνημόνια.

Καλό ταξίδι Μπαϊράμ θα είσαι πάντα κοντά μας.