Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εν αναμονή δηλώσεων και εξελίξεων

dimitrgyrinisΣε αντίθεση με τον καιρό, όπου το θερμόμετρο πέφτει, το πολιτικό θερμόμετρο (στην τοπική σκηνή) ανεβαίνει μετά και τη χθεσινή εμφάνιση Γκυρίνη στο ραδιόφωνο. Η κατάσταση ήταν ήδη “ανεβασμένη” από τη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία ο τελευταίος έκανε γνωστή την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο, επικεφαλής της λεγόμενης και “κίνησης των τεσσάρων”.

Άνθρωπος που είναι κοντά στον δήμαρχο Φώτη Δημητριάδη μας είπε χθες να αναμένουμε απάντηση σε όσα ακούστηκαν ή παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες. Αυτό που θα πρέπει να επισημανθεί πάντως είναι…… η κινητικότητα από τις δυο πλευρές, με σκοπό την προσέλκυση τόσο υποψηφίων όσο και ψηφοφόρων. Ήδη οι επισκέψεις σε χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και οι συναντήσεις στο κέντρο δίνουν και παίρνουν.

Άγνωστηsyrizalex είναι επίσης προς στιγμή και η στάση που θα κρατήσει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και το ΚΚΕ – το οποίο να σημειωθεί πως “παραδοσιακά” έχει στις εκλογές αυτόνομη παρουσία), αφού το άνοιγμα Γκυρίνη χθες ίσως και να αλλάζει τα δεδομένα.

Ίδωμεν, σε μια προεκλογική κούρσα που μόλις έχει αρχίσει…